Lounais-Häme Forssa

FoPSille ei jäänyt jossiteltavaa: Haukat oli parempi Ykkössarjan puolivälierissä

Kausi päättyi tason mukaiseen sijoitukseen.
Kaksi maalia tehnyt Anni Lähteenmäki palkittiin FoPSin parhaana pelaajana sunnuntaina. Kuva: Lassi Puhtimäki
Kaksi maalia tehnyt Anni Lähteenmäki palkittiin FoPSin parhaana pelaajana sunnuntaina. Kuva: Lassi Puhtimäki

Järvenpään Haukat oli potkun edellä FoPSia naisten Ykkössarjan puolivälierissä. Haukat nappasi paikan välieriin, kun se sunnuntaina toisessa puolivälierissä kukisti FoPSin suurinumeroisesti 4–12 (1–4, 1–2, 2–2, 0–4).

Haukat oli vahvempi myös joukkueiden lauantain ensimmäisessä kohtaamisessa, joten se päätti FoPSin kauden puolivälieriin voitoin 2–0.

– Ei jäänyt jossiteltavaa, kaveri oli parempi. Haukat oli taitavampi ja kaikin puolin kovempi joukkue, totesi FoPSin naisten valmentaja Anu Pitkänen.

Haukat hallitsi toista puolivälierää alusta asti. Joukkue vei ensimmäisen erän 1–4 FoPSin vielä hakiessa parasta iskuaan.

FoPS pääsi toisessa ja kolmannessa erässä peliin mukaan. Päätöserässä ei enää paukkuja löytynyt ja vieraat menivät menojaan. FoPSin mahdollisuuksia takaa-ajoon jarruttivat myös lukuisat jäähyt.

– Ensimmäisessä pelissä tuomarit antoivat pelata kovaa, tässä ottelussa oli tarkempi linja. En syytä pelaajia jäähyistä. Jollei mitään yritä, ei mitään saavuta, Pitkänen sanoi.

Kaksi maalia tehnyt Anni Lähteenmäki palkittiin FoPSin parhaana. Vieraiden Minka Tiihonen paukutti Forssan hallissa lukemat 6+2.

FoPS eteni nuorella joukkueellaan Ykkössarjan pudotuspeleihin, joissa pelit päättyivät avauskierrokselle. Kautta voidaan pitää kohtuuhyvänä.

– Tämä on meidän taso nyt. Ihan ok, paremmin meni kuin viime vuonna, Pitkänen totesi. FL

Asiasanat

Uusimmat

Näkoislehti

10.7.2020

Fingerpori

comic