Lounais-Häme

FoPSille niukka kotitappio

FoPS kärsi niukan 3-4 (0-2, 0-1, 1-1, 2-0) kotitappion, kun sen ykkössarjapelit jatkuivat sarjataulukossa pisteen edellä ollutta SM-sarjasta pudonnutta Helsinki Ringetteä vastaan.

Kotijoukkueen askelmerkeissä otteluun oli hieman hakemista, sillä peräti kuusi vakiokokoonpanon pelaajaa kärsii eri asteisista loukkaantumisista. Yhteistyö nuorten joukkueen kanssa on kuitenkin kauden aikana toiminut hyvin ja tälläkin kertaa apuja saatiin nuorista, vaikka neidit jo ehtivät aiemmin pelata myös oman sarjaottelunsa.

Ottelun alussa Helsinki oli selvästi terävämpi ja vei avauserän 0-2.

Toinen erä oli ottelun vauhdikkain, mutta erän ainoan maalin teki jälleen Helsinki. Tilanteita oli silti molemmissa päädyissä, mistä osoituksena maalívahtien torjunnat FoPSin Sini Mäkelä 18, Helsinki 12. Erässä nähtiin myös erikoinen tilanne, kun FoPSin maalivahdille tuomittiin 40 sekunnin välein kaksi pientä rangaistusta pelin viivyttämisestä.

Erätauon jälkeen ote siirtyi pikkuhiljaa kotijoukkueelle, vaikka Helsinki ehtikin erän loppupuolella karata jo 0-4 johtoon. Vain pari minuuttia myöhemmin FoPSin Suvi Uschanow nosti hienon kuvion päätteeksi renkaan Helsingin maalin ylänurkkaan.

Viimeinen erä oli jälleen tasainen, kunnes ensin Elli Tossavainen ja vain 50 sekuntia myöhemmin FoPSin parhaana palkittu Annina Arvo nostivat vihreäpaidat jo maalin päähän. Hyvistä tilanteista huolimatta tasoitusmaalia ei kuitenkaan nähty ja sarjapisteet matkasivat Helsinkiin maalein 3-4.

Ennen Ykkössarjan ottelua FoPSin ringettenuoret ottivat kotihallissa mittaa Espoon Kiekkoseurasta ja nappasivat niukan 4-3 kotivoiton. SM-karsintaa on jäljellä vielä kaksi kierrosta, mutta kahdella sarjapisteellä nuoret varmistivat pelien jatkumisen karsinnan jälkeen ringetten nuorten SM-sarjassa.

Uusimmat

Fingerpori

comic

Näkoislehti