Lounais-Häme Forssa

Forss, Forss, Forss, Forss…

Sama mies ohjasti Mäki-Tulokkaan talliin neljä voittoa viidestä.
Mika Forss aloitti voittoputkensa Kiss N Runilla.

Pilvenmäen lounasravien tuloslista oli yhtä yksitoikkoista luettavaa kuin aikanaan presidentin vaaleissa Kekkosta valittaessa.

Mika Forss nimittäin voitti viiden lähdön raveista neljä ensimmäistä ja kaikki ykköset tulivat Tapio Mäki-Tulokkaan valmentamilla hevosilla. Viidenteenkin tolppaan Forssilla oli mahdollisuus, mutta päätöskohteessa ravanneen Jordanin peli vesittyi loppukaarteen laukkaan.

Mikan ensimmäinen voittoajokki oli Kiss N Run ja tämä 3-vuotias ruuna antoi esityksestään sellaisen kuvan, että joskus mennään vielä kovaa.

Nelosen avauksessa tahtipuikkoa heilutti Donatello Hoss. Ruuna otti uransa kuudennen voiton kierryttyään keulaan puolitoista kierrosta ennen maalia.

Toisessa T4-lähdössä Forssin ajokkina oli BWT Dallas, joka siirtyi kuolemanpaikalta keulaan loppukarteessa ja pisteli lopussa iloisesti muilta karkuun. Voitto oli ruunan ensimmäinen, tuskin kuitenkaan viimeinen.

Jenkkiruuna El Senor Deo oli etukäteen ajatellen menestyksen suhteen varsin epävarma tapaus, mutta mitä vielä. Nelivuotias harppoi takasuoralla kärkeen ja vaikka se jäin loppusuoralla hieman odottelemaan muita, niin voitto oli varmaakin varmempi.

Reilun kympin palauttaneen T4-pelin sinetöi Emma Väreen valmentama ja ohjastama Clay Brick. Emma usutti ruunan kärkeen ensimmäisellä takasuoralla ja kun matkalla ei ongelmia ilmennyt, niin ohjastajalla oli loppusuoralla varaa erittäin yleisöystävälliseen tuuletukseen.

Forssin täyskäsi siis paloi viidennessä lähdössä kun sukuhirmu Jordan ei pysynyt askelillaan.

Miehellä saattoi myös olla kiire Kuopion raveihin, jossa ensimmäinen ajotehtävä odotti kello 18.07 ja sitä ennen oli tehtävä jotain muutakin. FL

Uusimmat

Näkoislehti

24.9.2020

Fingerpori

comic