Lounais-Häme

Forss ja Perttunen T4-päälliköt

Pilvenmäen sunnuntairavien T4-pelissä käänneltiin voittajarinkiin vain kahden ohjastajan voimin kun sekä Mika Forss että Tapio Perttunen voittivat kaksi T4-koitosta mieheen.

Ensimmäisen korkkasi Forss Star Martinin rattailla ja tapa millä voitto tuli oli kohtuullisen sykähdyttävä.

Takasuoralta kiriin lähtenyt 7-vuotias ruuna ravasi kuin nuoruutensa päivinä ja oli sen jälkeen ylivoimainen. Star Martini lopetti helpon oloisesti 12,5-kyytiä ja Forss oli rattailla yhtä hymyä.

-Alkuun ei satsattu, sillä viimeinen kierros on raveissa tärkeämpi kuin ensimmäinen. Ja mikä oli päästellessä kun ratamestarikin oli laittanut paanan hienoon kuntoon.

Toinen T4-lähtö oli mielenkiintoinen ja tasainen. Nooran Leidi nappasi keulat ja sai pian vierelleen Morisonin. Viimeisen takasuoran alussa mentiinkin jo kolme rinnan kun Merran Jyske halusi keulaan sekin.

Nooran Leidi oli lyöty loppusuoran alussa ja Morison onnistui kuin onnistuikin pitämään ykköseksi ennen julman esityksen tehnyttä Merran Jyskettä.

Leon Coger otti odotetusti keulat kolmannessa neloslähdössä saaden Don Herkuleksen peräänsä. Siellä J-P Vilkmanin hevonen ei kuitenkaan pitkään viihtynyt vaan haki paikan johtavan rinnalta.

Loppusoralla Don Herkules siirtyi jo kärkeen, mutta ei voinut mitään Grainfield Fannylle kun se oli saanut kiriväylät kolmannesta sisältä.

Tapio Perttunen otti päivän toisen T4-voittonsa Mas Aristocratilla. Tamma aloitti kirinsä takasuoralla ja se riitti selvään voittoon ennen alun laukkansa upeasti paikannutta Black Ice Boostia. Voittajan omistaa noin 80-henkinen porukka, joista viitisen prosenttia oli paalulla riemuitsemassa.

Illan isorahaisin pokaali oli tarjolla Nuorten Sarjassa, sillä voittajaa odotti tikulla 2 000 euron ykkönen.

Gabriella La Renta vei kisaa loppusuoran alkuun, mutta oli aseeton kun Heavy Beat sai loikkarin päälle. Voittajaa ohjastanut Mika Forss otti näin päivän kolmannen voittonsa. FL

Uusimmat

Fingerpori

comic