Lounais-Häme

Forssa-asunnot oy:n toimitusjohtajakandidaatit kutsutaan haastatteluun

Forssa-asunnot oy:n toimitusjohtajan tehtävään tuli määräaikaan mennessä 20 hakemusta. Yhtiön hallitus kokoontui torstaina ja päätti kutsua haastatteluun 3–6 hakijaa.

Tämän tarkempaa lukua aprillipäivänä eläkkeelle jäävä nykyinen toimitusjohtaja Veikko Heimo ei halua kertoa.

Valitsijaryhmä on käynyt läpi hakemukset. Heimo toteaa, että kirjalliset hakemukset eivät aina kerro kaikkea hakijan soveltuvuudesta tehtävään.

Ongelmana on myös se, ettei hakija välttämättä tunne yhtiötä ja sen toimintaa. Kun tehdään haastattelu kasvotusten, päästään Heimon mukaan hakijan kuoren sisään ja selville hakijan visioista yhtiön kehittämiseksi.

-Haastattelut tehdään ensi viikolla. Joukosta saattaa löytyä yksi selkeä ehdokas, tai sitten järjestetään toinen kierros 2–3 haastateltavan osalta, Heimo kertoo jatkokuvioista.

Forssan kaupungin konserniohje määrittelee, että lopullisen hyväksynnän valinnalle tekee Forssan kaupunginhallitus. Heimo arvioi, että uusi toimitusjohtaja voisi aloittaa työssään huhtikuussa.

-Henkilökunnan ja Forssa-asuntojen hallituksen tehtäväksi jää perehdyttää uusi toimitusjohtaja tehtäviinsä. Minäkin olen toki käytettävissä akuuteissa tilanteissa.

Heimon piti jäädä eläkkeelle vuodenvaihteessa, mutta eläköityminen venähti, koska yhtiön tilinpäätös pitää saada valmiiksi helmikuussa. Konsernin tilinpäätöksen takaraja on maaliskuussa. FL

Uusimmat

Fingerpori

comic

Näkoislehti