Lounais-Häme Forssa

Forssa hakee viestintäsuunnittelijaa

Forssa on pidetty kaupunki täällä asuvien keskuudessa. Kuva: Johanna Puukka
Forssa pyrkii saamaan itsestään positiivista kuvaa esiin viestintäsuunnittelijan avulla.

Forssan kaupunginhallitus päätti muuttaa viestintäsihteerin toimen nimikkeen viestintäsuunnittelijaksi 1.5. alkaen ja myönsi luvan viestintäsuunnittelijan toimen vakinaista täyttämistä varten.

Edellinen viestintäsihteeri irtisanoutui kaupungin palveluksesta ja siirtyi muihin tehtäviin maaliskuun alusta.

Viestintäsuunnittelijan tehtävään kuuluu kaupungin viestinnän ja markkinoinnin suunnittelu, kehittäminen ja toteuttaminen kaupunkistrategian mukaisesti. Tehtävä sisältää ulkoista, sisäistä ja poikkeusolojen viestintää sekä tiedottamista. Viestintä tapahtuu lähinnä kaupungin verkkosivujen sekä muiden verkkosivustojen ja sosiaalisen median kanavien kautta.

Viestinnän ja tiedottamisen päätavoite on edistää kaupungin myönteistä kuvaa, elinvoimaa ja kilpailukykyä niin, että kaupunki houkuttelee uusia asukkaita, yrityksiä, elinkeinoja ja kansainvälisiä toimijoita.

Forssan kaupunginhallitus muutti kokouksessaan viestintäsuunnittelijan tehtävän kelpoisuusvaatimusta. Kelpoisuusvaatimus on nyt soveltuva korkeakoulututkinto tai sitä aikaisempi opistoasteinen tutkinto.

Viestintäsuunnittelijan valinnassa korostuvat viestinnän, tiedottamisen ja markkinoinnin kokemus, kielitaito ja sujuva digitaalisten ohjelmien hallinta.

 

Juttua korjattu 9.4. klo 12.30: viestintäsuunnittelijan kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva korkeakoulututkinto tai sitä aikaisempi opistoasteinen tutkinto eikä enää ammattikorkeakoulututkinto tai sitä aikaisempi opistoasteinen tutkinto.

.

Uusimmat

Näkoislehti

25.9.2020

Fingerpori

comic