Lounais-Häme Forssa

Forssaan uusi kiinteistönvälitysyhtiö – Tampereen nuorin asunnonmyyjä palaa vanhaan kotikaupunkiinsa

Kiinteistönvälitysyhtiö Suomen Aula LKV aloittaa toiminnan Forssassa Atte Lahden johdolla.
Atte Lahti kuvailee itseään energiseksi asuntomyyjäksi, joka pyrkii tuomaan markkinoille uusia näkemyksiä. Kuva: Tapio Tuomela
Atte Lahti kuvailee itseään energiseksi asuntomyyjäksi, joka pyrkii tuomaan markkinoille uusia näkemyksiä. Kuva: Tapio Tuomela

Lounais-Hämeen kiinteistönvälitysmarkkinoille on saapunut joulukuun alussa uusi nimi, kun forssalaistaustainen asuntomyyjä Atte Lahti alkoi välittää asuntoja seudulla Suomen Aula LKV:lle.

Lahti on työskennellyt kiinteistönvälitysyhtiö Aulalle syksyn ajan Tampereella. Aulalla on toimintaa myös muun muassa pääkaupunkiseudulla, Turussa ja Jyväskylässä.

Varsinaista toimistoa Forssaan ei perusteta. Lahti työskentelee jatkossa sekä Tampereella että Forssassa sen mukaan, kummassa häntä tarvitaan.

Forssaan laajeneminen oli Lahden ehdotus, jonka yhtiön johto otti hyvin vastaan.

– Käyn niin paljon Forssassa muutenkin, että tämä tuntui luonnolliselta. Olen mukana Forssan Salaman ja nyt myös Suvi-illan toiminnassa, Lahti kertoo.

Joulukuussa 21 vuotta täyttävä Lahti on asunut koko lapsuutensa ja nuoruutensa Forssassa, joten seutu on hänelle tuttua.

– Olen tituleerannut itseäni Tampereen nuorimmaksi asunnonmyyjäksi. Yhden vuotta nuoremman helsinkiläisen välittäjän tiedän. Forssassa olen varmasti nuorin, Lahti naurahtaa.

Itseään Lahti kuvailee energiseksi nuoreksi välittäjäksi, joka tuo alalle uusia ja erilaisia toimintatapoja ja näkemyksiä. Lahti sanoo toimintatapoihinsa kuuluvan tavoitettavuus kellon ympäri.

Forssassa kiinteistönvälitys on Lahden arvion mukaan kilpailtu ala.

– Toimijat ovat pitkäaikaisia ja tunnettuja, mutta uskon, että uuden toimijan tuleminen tuo piristystä markkinoihin. Sehän on vain kuluttajan etu, kun vaihtoehtoja on enemmän.

Lahti kuvailee Aulaa nykyaikaiseksi ja tehokkaaksi kiinteistönvälitysyhtiöksi. Yhtiö ei esimerkiksi itse ota myytävien kohteidensa valokuvia, vaan ulkoistaa kuvaamisen muille. Forssan seudulla sen hoitaa paikallinen mainostoimisto Jiibit.

Aula pyrkii erottumaan kilpailijoistaan myös ostovälityspalvelulla, jota ei Lahden tietojen mukaan juurikaan käytetty Forssassa.

– Ostovälityksessä ostaja antaa meille toimeksiannon, ja me etsimme hänelle sopivia kohteita. Tässä tapauksessa ostaja maksaa välityspalkkion. FL

Uusimmat

Näkoislehti

10.8.2020

Fingerpori

comic