Lounais-Häme

Forssalainen ajoi keskustassa yli 80km/h – aiheutti pahan kolarin

Kaksi henkilöautoa kolaroi Forssassa Hämeentien ja Saksankadun risteyksessä keskiviikkona kello 20.15.

Onnettomuus sattui, kun forssalainen vuonna 1997 syntynyt mies pakeni poliisia Hämeentiellä yli 80 kilometrin tuntivauhdilla. Kuljettaja yritti kääntyä Hämeentieltä Saksankadulle, mutta ajoi suoraan vastaantulijan eteen ja aiheutti kolarin. Henkilövahingoilta vältyttiin, mutta molemmat autot romuttuivat käyttökunnottomiksi.

Hurja takaa-ajo alkoi siitä, kun forssalaismies tuli poliisipartiota vastaan pari minuuttia aiemmin Hämeentiellä. Kuljettajalla oli jo tuolloin lasissa 83km/h, vaikka alueella on 40 kilometrin nopeusrajoitus. Poliisi kääntyi kuljettajan perään ja yritti pysäyttää tämän, mutta kuljettaja lisäsi vauhtia entisestään päästäkseen pakoon.

Takaa-ajo eteni Hämeentieltä Sibeliuksenkadulle, Vapaudenkadulle ja siitä jälleen takaisin Hämeentielle kohti Tammelaa. Yhtiönkadun risteyksessä mies ajoi päin punaisia ja lopulta Saksankadun risteyksessä hän joutui kolariin.

Poliisi menetti välillä näköyhteyden kuljettajaan, mutta löysi tämän kolaripaikalta.

Forssalaista epäillään törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta. Hänet määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon. Alkoholilla tai muilla päihteillä ei ollut osuutta asiaan, eikä kuljettajan kyydissä ollut matkustajia. Poliisin mukaan kuljettaja ei ole poliisille entuudestaan ”erityisen tuttu”.

Uusimmat

Fingerpori

comic