Lounais-Häme

Forssalaiset ja tammelalaiset haastetaan kerääjiksi Unicefin Jano-keräykseen

Unicefin Forssan vapaaehtoisryhmä on heittänyt haasteen Unicefin Lapsiystävällinen kunta -tunnustuksen saaneiden Forssan ja Tammelan päättäjille ja kaikille kuntalaisille tulla mukaan Jano-kerääjiksi. Kunnan- ja kaupunginjohtaja, johtavat virkamiehet, valtuutetut, lautakuntien jäsenet ja työntekijät on haastettu keräämään perjantaista maanantaihin 27.–30. huhtikuuta.

Keräysvuoro kestää kaksi tuntia ja keräyspaikkoina toimivat Forssan Citymarketin ja Prisman kauppakäytävät. Myös Tammelassa on mahdollista kerätä. Keräyslippaan voi pyytää myös omalle työpaikalle.

 

Maailman vaikutusvaltaisin lastenjärjestö Unicef järjestää perinteisen Jano-keräyksen tänä vuonna jo 21. kerran. Keräyksen tuotto kohdistetaan hätäaputyöhön. Yhdellä eurolla saadaan esim. jo 1250 litraa puhdasta vettä sitä kipeästi tarvitseville.

Unicef on tehnyt pitkäjänteistä työtä maailman heikoimmassa asemassa olevien lasten hyväksi kansallisuudesta, uskonnosta tai poliittisesta vakaumuksesta riippumatta jo yli 70 vuotta.

Forssan ja Tammelan vapaaehtoiset voivat ilmoittautua kerääjiksi mahdollisimman pian kirsi.vikman@hotmail.com tai 040-4123 865. FL

 

Uusimmat

Fingerpori

comic

Näkoislehti