Lounais-Häme Forssa

Forssalaismies anasti pakettiauton kesken kuormauksen – Pakenija harhautti poliisia iltaan asti

Kuva: JUSSI LEINONEN
Kuva: JUSSI LEINONEN

Autonomistaja pakkasi sunnuntaina puolen päivän jälkeen rakennusjätettä pakettiautonsa takakonttiin Kalliomäessä, kun hän yhtäkkiä huomasi jonkun hypänneen hänen autoonsa ja peruuttavan autoa pois pihasta. Omistaja syöksähti autonsa perään mutta ei onnistunut tavoittamaan sitä.

Tapahtumaketju sai uusia käänteitä, kun poliisi sai hieman ennen kello viittä ilmoituksen Tammelasta anastetusta henkilöautosta. Henkilöauto tuli poliisia vastaan Forssassa, mistä käynnistyi hurja takaa-ajo.

Pakenija ajoi anastamallaan henkilöautolla poliisia karkuun Forssan keskustassa kovimmillaan 120 km/t alueella, jossa nopeusrajoitus on 40 km/t. Pyöräteillä pakenija hurjasteli kuudenkympin nopeutta.

Yhtiönkadun ja Oikokadun risteyksessä pakenija törmäsi toiseen henkilöautoon ja ajautui anastamallaan autolla päin pylvästä. Yhteentörmäyksessä autot vahingoittuivat, mutta vakavilta henkilövahingoilta vältyttiin. Pakenija otti jalat alleen ja pääsi poliisilta karkuun.

Puoli kahdeksalta illalla poliisi sai ilmoituksen kiinteistön ulkorakennuksessa lymyilevästä miehestä. Poliisi epäilee vuonna 1984 syntyneen, huumeiden vaikutuksen alaisena olleen forssalaismiehen syyllistyneen kaikkiin edellä kuvattuihin tapahtumiin.

Miestä epäillään moottorikulkuneuvon käyttövarkauksista, törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta, kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta ja rattijuopumuksesta. FL

Uusimmat

Fingerpori

comic