Lounais-Häme Forssa

Forssan ammatti-instituutin hävikkilounaita myydään ResQ -sovelluksen kautta – Ruokailusta kerätään jatkuvasti enemmän dataa, jota hyödynnetään menekin ennakoinnissa

Forssan ammatti-instituutti otti alkuvuodesta käyttöön ResQ Club -sovelluksen. Vakituisia asiakkaita on löytynyt heti. Hävikin pienentämisen eteen tehdään määrätietoista työtä.
Kokki Sini Mäkelä pakkaa hävikkiruokaa myyntiin. Annokset myydään ResQ Club sovelluksen kautta yleensä 3–6 euron annoshintaan. Kuva: Tapio Tuomela

Forssan ammatti-instituutti otti alkuvuodesta käyttöön ResQ Club -sovelluksen. Vakituisia asiakkaita on löytynyt heti. Hävikin pienentämisen eteen tehdään määrätietoista työtä.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa digi ja pääset lukemaan kaikki Forssan Lehden jutut.

Uusimmat

Fingerpori

comic