Lounais-Häme

Forssan Citymarket uudistuu maltilla

 

K-Citymarket -ketju uudistaa kaikki Suomen Citymarketit ensi vuoden loppuun mennessä. Uudistuksissa pyritään räätälöimään kaupoista asiakaskuntansa näköisiä.

Forssassa uudistukseen on lähdetty maltilla mukaan.

-Aikataulua ei ole vielä lyöty lukkoon. Meillä kaikki uudistukset lähtevät asiakaspalautteista, joita olemme nyt kolmen vuoden ajan analysoineet, Forssan Citymarketin kauppias Mikko Virtanen kertoo.

Tulevissa uudistuksissa kaupasta pyritään tekemään lounaishämäläisen asiakkaan oloinen.

-Kauppaa uudistetaan pikkuhiljaa niin, että pystytään paremmin huomioimaan se, mitä paikallinen asiakas tarvitsee ja haluaa ostaa, Virtanen sanoo.

Paikallisuus näkyy Virtasen mukaan jonkin verran asiakkaiden ostokäyttäytymisessä. Forssassa esimerkiksi syödään paljon leipää ja enenevässä määrin kalaa.

Joitakin uudistuksia on Forssassakin jo tehty. Ensimmäisenä on kohennettu leipäosastoa ja kalatiskiä.

-Kalan eteen olemme tehneet paljon työtä, ja se onkin alkanut korostua ja lisännyt suosiotaan. Varmaan kalan terveellisyyskin vaikuttaa tähän, Virtanen sanoo.

Viime vuonna Citymarketin yhteyteen tuli myös posti.

Etenkin suositut asiat ja kehittämiskohteet kirvoittavat asiakkailta nopeasti palautetta. Kehittämistä vaativat asiat Virtanen pyrkii korjaamaan heti, jos ne ovat pieniä.

Asiakaspalautteita kerätään usean eri kanavan kautta. On asiakastyytyväisyyskysely, suositteluluku, sähköpostit ja Facebook. Myös henkilökunta saa suoraan paljon palautetta. FL

 

Uusimmat

Fingerpori

comic

Näkoislehti