Lounais-Häme Forssa

Forssan harrastemessut jouduttiin peruuttamaan – Kuutamolle suunnitteilla omia harrastetapahtumia

Forssan harrastemessuilla esiteltiin viime vuoden tammikuussa muun muassa sukellusvälineitä.

Forssan yläkoulujen, lukion ja ammatti-instituutin oppilaille suunnattu Harrastemessut on jouduttu peruuttamaan osallistujien vähyyden vuoksi. Kaupungin nuorisotoimen suunnittelemassa tapahtumassa piti olla harrasteiden esittelypisteitä, mutta määräaikaan mennessä esittelijöitä ei saatu kokoon riittävää määrää.

Tapahtuma piti järjestää keskiviikkona 24. lokakuuta. Kaupungin omien esittelijöiden lisäksi tapahtumaan ilmoittautui vain yhdeksän toimijaa.

– Alunperin näytteilleasettajia ilmoittautui mukaan enemmän, mutta osa perui osallistumisensa, kertoo tapahtuman vetovastuussa ollut vastaava nuoriso-ohjaaja Jaana Riitamaa.

Nuorisotoimi aikoo edelleen järjestää harrastetapahtuman, mutta pienimuotoisemmin. Tapahtuma aiotaan järjestää Kehräämön nuorisotila Kuutamolla. Tarkkaa ajankohtaa ei ole vielä päätetty.

– Ajatuksena on, että yhdistykset, yritykset ja muut toimijat voisivat esitellä toimintaansa ja aktiviteetteja Kuutamolla jonakin iltana tai iltoina. Lisäksi järjestämme toisen erillisen tapahtuman, jossa esitellään kaupungin omaa vapaa-ajan harrastetoimintaa, Riitamaa selvittää.

Riitamaan mukaan paikallinen nuoriso käy nykyään ahkerasti Kuutamolla. Nuorisotilassa voi yhden illan aikana oleskella jopa 60–70 nuorta. FL

Uusimmat

Näkoislehti

18.9.2020

Fingerpori

comic