Lounais-Häme

Forssan kaupungin väki tekee messumatkan Lontooseen

Forssan kaupungin ICT-johtoryhmä sekä sivistys- ja tulevaisuuslautakunnan edustaja, lautakunnan puheenjohtaja Vesa Niininen (sd.) osallistuvat kaksipäiväisille Bett-messuille Lontoossa tammikuussa.

Lautakunta päätti matkalle lähdöstä tiistain kokouksessaan.

Johtoryhmään kuuluvat sivistysjohtaja Jarmo Pynnönen, kasvatus- ja opetuspäällikkö Tiina Kemppainen, Kuhalan koulun rehtori Marja-Leena Tirri, Keskuskoulun rehtori Jari Marjamäki, järjestelmäasiantuntija Niko Sutinen, opettaja Pekka Lavi, Talsoilan koulun rehtori Pekka Nurminen, päiväkoti Axel Wahrenin johtaja Kirsi Laakso ja ops-koordinaattori Minna Lintonen.

 

Matkan kustannukset ovat 300 euroa osallistujaa kohden. Lisäksi osallistujien ruokailukulut menevät kaupungin rahapussista. Pynnönen tekee messumatkasta sähköisen matkapäiväkirjan Peda.net-sivuille.

Bett-messut on vuosittain järjestettävä maailman suurin oppimisteknologiatapahtuma. Kymmenien esitysten ja opetusalan seminaarien lisäksi ohjelmaan kuuluu muun muassa kouluvierailuja.

Osallistujia on noin 35 000 yli 120 maasta.

 

Pynnösen mukaan messut on kustannustehokas tapa tutustua uusimpaan opetusteknologiaan ja kuulla alan huippuasiantuntijoita.

-Messut on erinomainen mahdollisuus verkostoitua opetusteknologian kärkitoimijoiden kanssa.

Forssan sivistys- ja tulevaisuustoimiala on kehittänyt sähköistä asiointia ja edistänyt sähköisten oppimisympäristöjen käyttöönottoa opetuksessa.

Esi- ja perusopetuksen oppilailla on käytössä henkilökohtainen älylaite. Opettajien ja henkilökunnan digivalmiuksia kehitetään suunnitelmallisesti. Lisäksi käynnissä on Forssan monitoimikeskuksen hankesuunnittelu. Tulevissa ratkaisuissa hyödynnetään uutta opetusteknologiaa. FL

 

Uusimmat

Fingerpori

comic

Näkoislehti