Lounais-Häme Forssa/Raisio

Forssan kaupunginjohtaja Jari Kesäniemi hakee nyt Raision johtoon

Forssan kaupunginjohtaja Jari Kesäniemi haki kesäkuussa Salon kaupunginjohtajaksi. Nyt hän on mukana Raision johtajahaussa. Kuva: Lassi Puhtimäki
Forssan kaupunginjohtaja Jari Kesäniemi haki kesäkuussa Salon kaupunginjohtajaksi. Nyt hän on mukana Raision johtajahaussa. Kuva: Lassi Puhtimäki

Forssan kaupunginjohtaja Jari Kesäniemi on hakenut Raision kaupunginjohtajan virkaa. Hakuaika tehtävään päättyi maanantaina, ja hakijoita tuli määräaikaan mennessä 18.

Nykyisiä kunnanjohtajia ovat Kesäniemen lisäksi listassa Kemiönsaaren kunnanjohtaja Anneli Pahta, Orimattilan kaupunginjohtaja Osmo Pieski ja Petäjäveden kunnanjohtaja Eero Vainio.

Muut hakijat ovat Kuntalainen oy:n toimitusjohtaja Petri Härkönen Porvoosta, Ilkka Salminen Jämsänkoskelta, Raision tekninen johtaja, vs. kaupunginjohtaja Antti Korte, Kuntaliiton kuntatalousyksikön johtaja Ilari Soosalu Tuusulasta, Jorma Eskola Lohjalta, Heka Koillinen Oy:n toimitusjohtaja Kimmo Hietala Vantaalta, hoivakodin johtaja Marjo Kaplas Kangasalta, Uudenmaan työ- ja elinkeinotoimiston asiantuntija Miikka Koski Taivassalosta, kokemusasiantuntija Matti Mäkelä Varkaudesta, Muuramen kunnan hallintojohtaja Sami Niemi, Ylöjärven kaupunkirakennejohtaja Pauli Piiparinen, työ- ja elinkeinoministeriön johtaja Mika Pyykkö Vantaalta, maahanmuuttoviraston apulaispäällikkö Raimo Pyysalo Turusta ja kilpaurheilija, freelancer Tero J. Salopää Raisiosta.

Kaupunginjohtajan paikka tuli avoimeksi, kun viran aiempi haltija Ari Korhonen irtisanoutui tehtävästä toukokuussa. Kaupunginvaltuusto valitsee kaupunginjohtajan alustavan suunnitelman mukaan kokouksessaan 7. syyskuuta.

Lue myös: Forssan Kesäniemi putosi Salon johtajahausta loppusuoralla (FL 29.6.2020)

Uusimmat

Näkoislehti

1.10.2020

Fingerpori

comic