Lounais-Häme Forssa

Forssan kouluissa paikalla noin 15 prosenttia oppilaista, päiväkodissa jopa puolet – Hyvitystä poissaoloista esitetään

Sivistys- ja tulevaisuuslautakunnalle esitetään hyvitystä maksuista. Edellytyksenä on, että poissaolo ilmoitetaan etukäteen.
Kuva: Lassi Puhtimäki
Kuva: Lassi Puhtimäki

Forssassa noin puolet lapsista jatkaa varhaiskasvatuksessa. Jotkut huoltajista ovat kuitenkin ottaneet lapsensa pois päivähoidosta 13. huhtikuuta saakka, osa lyhyemmäksi ajaksi. Varhaiskasvatuksessa lasten kokonaismäärä on 625, poikkeusoloissa jatkavat siis noin 300 lasta.

Kaupungin tiedotteen mukaan on tärkeää, että huoltajat ilmoittavat lastensa poissaolojen ajanjakson tarkkaan, jolloin varhaiskasvatuksessa voidaan suunnitella toimintoja niin, että palvelu toimii lasten kannalta mahdollisimman hyvin.

Sivistys- ja tulevaisuuslautakunnalle esitetään hyvitystä maksuista 18.3.–13.4. ajalla poissaolleille, sillä edellytyksellä, että poissaolo on ilmoitettu etukäteen.

Lautakunnan päätöksen jälkeen huoltajat saavat vielä vahvistetun tiedon.

Perusopetuksessa 48 oppilasta

Perusopetuksen 1.–3. vuosiluokkien oppilaita on koulussa 48 eli vajaa 15 prosenttia oppilaista.

Forssan kaupunki on tarjonnut kouluruokaa myös etäopetuksessa oleville peruskoululaisille. Näitä ruokailevia oppilaita on vain 27.

Ruokailut on pystytty porrastamaan niin, että kerralla on ruokalassa enintään 10 oppilasta. Etäopetuksessa olevien oppilaiden ruokailua jatketaan edelleen.

Uusimmat

Näkoislehti

29.9.2020

Fingerpori

comic