Lounais-Häme

Forssan Lehden Kesälehti on täynnä suven tarinoita ja kesätapahtumien kirjoa – Lue se täältä!

Kuva: Lassi Puhtimäki
Kuva: Lassi Puhtimäki

Forssan Lehden perinteinen Kesälehti on ilmestynyt tänään. Kesälehteä voi pitää kohtuullisen kattavana oppimääränä Lounais-Hämeen kesään, sillä juttujen ja ilmoitusten avulla pääset erittäin hyvin kärryille suven tapahtumista ja ilmiöistä.

Forssan Lehden Kesälehti on kaikkien vapaasti luettavissa. Pääset lukemaan sen klikkaamalla tästä.

Lounais-Hämeen kesää värittävät tutut tapahtumat, mutta valtavasta kesäteatterivalikoimasta löytää aina jotain uutta. Historiannälkäisille Kesälehti kertoo muun muassa Forssan museon kävelykierroksista, Suomen viimeisistä torppareista ja vanhan myllyn tarinoista.

Forssan kaupunkipuistossa riittää koettavaa ja nähtävää useammaksikin kesäpäiväksi, katso vaikka Kesälehden keskiaukemalta!

Urheiluakaan ei ole Kesälehdessä unohdettu, vaan sitä piisaa nuoren speedway-kuskin kuulumisten ja seudun tenniskenttäkatsauksen muodossa.

Kesälehden tämän vuoden nimikkoötökkä ei aiheuta kovin myönteisiä tunteita. Jos sinulla on oma punkkitarinasi kerrottavana, se kannattaa lähettää Suomalaisen Kirjallisuuden seuraan.

Kesälehdessä jaetaan myös vinkkejä kesäisiin harrastuksiin, kuten yöperhosten seuraamiseen ja luontokuvaukseen.

Kesälehti kannattaa panna talteen ja palata siihen myöhemmin suven suloissa: etenkin lehden takaosan kattavalle tapahtumakalenterille on käyttöä elokuun loppuun saakka.

Asiasanat

Uusimmat

Fingerpori

comic