Lounais-Häme Lounais-Häme

Forssan Lehden keskiviikko uudistuu – Laajalevikkinen numero korvaa lakkautetun Seutu-Sanomien jättämän aukon mutta ei jää vain siihen

Forssan Lehden suurjakelut muuttuvat. Joka toisen torstain sijaan lehti jaetaan 9.9. lähtien keskiviikkoisin ja entistä laajemmalle. Laajalevikkinen keskiviikkonumero korvaa lakkautetun Seutu-Sanomien jättämän aukon.
Forssan Lehden markkinointipäällikkö Heli Hieperi ja myyntineuvottelija Heini Laurén (oik.) odottavat muutoksia luottavaisina. Kuva: Lassi Puhtimäki
Forssan Lehden markkinointipäällikkö Heli Hieperi ja myyntineuvottelija Heini Laurén (oik.) odottavat muutoksia luottavaisina. Kuva: Lassi Puhtimäki

Forssan Lehden keskiviikkonumero jaetaan 9.9. alkaen suurjakeluna noin 29 000 talouteen. Jakelu kattaa Forssan, Humppilan, Jokioisen, Tammelan ja Ypäjän sekä Urjalaa ja Loimaata. Somerolle tulee lehden noutopisteet.

Jakelualueet ovat samat kuin vielä keväällä ilmestyneellä ilmaisjakelulehti Seutu-Sanomilla, jonka julkaisu päättyi kannattamattomana.

Forssan Lehden tilaajat saavat Ilves Jakelu oy:n alueella keskiviikonkin lehtensä varhaisjakelussa aamuyön tunteina kuten myös muina arkipäivinä. Ne, jotka eivät ole lehden tilaajia, saavat keskiviikon lehden päivän mittaan.

Ihmisläheisiä kuulumisia

Uudistuva keskiviikkonumero tarjoaa ihmisläheisiä kotikulmien kuulumisia, mutta se säilyttää silti uutislehden ytimensä. Siihen pyritään ottamaan parhaat puolet Seutu-Sanomista. Muutoksia ollaan valmiit tekemään asiakaspalautteen perusteella.

– Tilaaja on jatkossakin meille se ykkönen, toteaa markkinointipäällikkö Heli Hieperi.

Lehden tilaaja saa lehtensä muita aiemmin ja vain tilaukseen kuuluu myös lehden verkkosivujen laajempi sisältö. Siellä on paitsi paikallisia myös kotimaan ja maailman uutisia. Sieltä löytyvät mm. päivän sähäkät uutiset.

Digilehden rajaton lukuoikeus on osa tilausta ja vaatii vain käyttäjätunnuksen aktivoimisen. Apua saa asiakaspalvelusta. Kestotilaajalla on myös omia muita etuja.


”Näin yhdistykset saavat jatkossakin edullisesti näkyvyyttä palstalla. Vastaanotto on ollut positiivista.”


Yhdistyspalsta löytyy Forssan Lehdestä

Seutu-Sanomat korvaavalla keskiviikon Forssan Lehdellä ilmoittaja tavoittaa Hieperin mukaan viikoittain potentiaaliset asiakkaat isolta alueelta.

Syyskuun 1. päivänä Forssan Lehdessä aloittaa uusi Seurat & yhdistykset -palsta, joka sulauttaa toisiinsa Seutu-Sanomien luetun Yhdistykset-palstan ja Forssan Lehden Seuratoiminta-palstan.

– Näin yhdistykset saavat jatkossakin edullisesti näkyvyyttä palstalla. Vastaanotto on ollut positiivista, Hieperi sanoo.

Mainoskielto voi estää lehden saannin

Jos ei-tilaajan postilaatikossa tai ovessa lukee ei mainoksia tai ei ilmaisjakelua, jakaja ei voi siihen laittaa Forssan Lehden keskiviikkonumeroa oheismainoksineen. Tilanne on siis sama kuin taannoin Seutu-Sanomien kohdalla. Mainos- tai ilmaisjakelukiellon poistamalla pääsee suurjakelun piiriin.

– Varmin tapa saada Forssan Lehden peittolehti, on tehdä tilaus. Sitten sen saa muinakin kuutena päivänä, mutta sehän on pelkkää plussaa, sanoo Ilves Jakelun toimitusjohtaja Pertti Leppänen.

Tilaajat saavat lehden normaalisti aamulla

Tilaajat saavat toki Forssan Lehden keskiviikkonumeron normaalisti. Jos tilaajalla on mainoskielto, hän saa lehtensä ilman välissä olevia suoramainoksia.

– Forssan Lehden osalta perinteinen torstaiyön suurjakelu jää siis pois kerrostalovoittoisilla piireillä, eli jakelu tapahtuu keskiviikkona päivän aikana, toteaa varhaisjakajien esimies Anna-Leena Pihtimäki Ilves Jakelusta.

Forssan Lehti täyttää Seutu-Sanomien aukon

Laajalle leviävä Forssan Lehden keskiviikkonumero korvaa 9.9. alkaen Seutu-Sanomien jättämän aukon.

Keskiviikkonumero jaetaan jatkossa suurjakeluna noin 29 000 talouteen. Tähän asti Forssan Lehden suurjakelut ovat olleet 21 000 kappaletta.

Forssan Lehden keskiviikkoinen suurjakelu kattaa Forssan, Humppilan, Jokioisen, Tammelan ja Ypäjän sekä Urjalaa ja Loimaata. Somerolla lehdellä on noutopisteensä.

Someron noutopisteissä keskiviikon lehti on jatkossa haettavissa kello 16:een mennessä. Noutopisteet ovat S-Marketilla, K-Supermarket Härkätiellä ja Tokmannilla.

Jakajien toiveena on syyspimeiden tultua kunnollinen ulkovalaistus ja selvät osoitemerkinnät postilaatikoihin.

Forssan Lehden asiakaspalvelupiste avautuu Jaicom oy:ssä Puuvillakadulla koronatauon jälkeen 1.9. Aukiolo saattaa muuttua koronatautitilanteen perusteella.

Aiemmin aiheesta: Forssan Lehden keskiviikkonumerot leviävät laajalle: Seutu-Sanomat sulautuu keskiviikon Forssan Lehteen (FL 6.8.2020)

Uusimmat

Fingerpori

comic