Lounais-Häme Lounais-Häme

Forssan Lehden näköislehti poistuu Lehtiluukusta - Lue jatkossa Forssan Lehden verkkosivujen tai sovelluksen kautta

Suomalaisten suosituimpia uutislähteitä ovat nyt sanomalehtien omat verkkosivustot ja sovellukset, kun edellisinä vuosina suosituimpia olivat tv-uutiset.
Suomalaisten suosituimpia uutislähteitä ovat nyt sanomalehtien omat verkkosivustot ja sovellukset, kun edellisinä vuosina suosituimpia olivat tv-uutiset.

Forssan Lehden digitaalisen näköislehden voi jatkossa lukea Forssan Lehden verkkosivujen kautta tai lataamalla lehden maksuttoman mobiilisovelluksen. Näköislehti poistuu Lehtiluukku.fi -palvelusta.

 

Mobiilisovelluksen voi ladata App Storesta tai Play-kaupasta.

Kirjaudu sisään sovellukseen omalla käyttäjätunnuksella eli sähköpostiosoitteella ja itsesi luomalla salasanalla.

Jos olet aiemmin sisäänkirjautunut esimerkiksi forssanlehti.fi -verkkopalveluun ja päässyt siellä lukemaan näköislehden ja kaikki artikkelit, sinulla on jo tunnukset luotuna. Samoilla tunnuksilla pääset siis myös kirjautumaan mobiilisovellukseen.

Jos olet unohtanut salasanasi, pääset sovelluksesta luomaan itsellesi uuden salasanan unohtuneen tilalle.

Sovelluksessa näköislehden voi ladata laitteen muistiin, jolloin näköislehteä ja muita uutisia voi lukea, vaikka laite ei olisi verkkoyhteydessä.

 

Jos et ole vielä luonut itsellesi digitunnuksia, tee se viimeistään nyt. Forssan Lehden kuluttaja-asiakkaiden tilauksiin kuuluvat kaikki verkon ja digilehtisovelluksen sisällöt joka päivä sekä näköislehti.

Digitilauksesi pitää ensin aktivoida lehden asiakasnumerolla ja omalla postinumerolla.

Asiakasnumero löytyy laskusta tai voit ottaa yhteyttä tilaajapalveluun tilaukset@forssanlehti.fi.

Aktivointi tehdään vain kerran, joten jos sinulla on jo tunnukset, älä enää tee aktivointia. Sovellukseen kirjaudutaan sisään omalla sähköpostiosoitteella ja itsesi luomalla salasanalla.

Uusimmat

Fingerpori

comic

Näkoislehti