Lounais-Häme

Forssan Lehden päätoimittaja vaihtuu ensi vuoden alusta

Forssan Lehden päätoimittaja vaihtuu ensi vuodenvaihteessa. Pitkään tehtävää hoitanut Kari Grahn jää eläkkeelle, ja tehtävän ottaa vastaan lehden julkaisujohtaja Kari Suontausta.

Grahn ei jätä kokonaan taloa, vaan hän toimii vuodenvaihteen jälkeen Forssan Lehden 100-vuotisjuhlavuoteen liittyvissä erityistehtävissä.

Myös Hämeen Sanomien päätoimittaja vaihtuu. Hämeen Sanomat hakee parhaillaan uutta vastaavaa päätoimittajaa, ja hänet pyritään saamaan taloon alkuvuodesta 2017.

Kahdeksan vuotta Hämeen Sanomien vastaavana päätoimittajana työskennellyt Pauli Uusi-Kilponen, 64, jatkaa Hämeen Sanomat oy:n ja Aina Group oyj:n toimitusjohtajan tehtävissä.

Hämeen Sanomien tytäryhtiön Ilves Jakelun toimitusjohtaja Antti Niiniö jatkaa nykyisessä työssään vuoden 2018 syksyyn.

– Kun keskeisten johtajien vaihtuvuus on näinkin suurta, haluamme varmistaa järjestelyillä jatkuvuuden ja alan osaamisen pysymisen talossa, sanoo Hämeen Sanomien hallituksen puheenjohtaja Matti Puotila.

Hän muistuttaa alan murroksen vaatimista uudistuksista ja uusien ansaintamallien kehittämisen välttämättömyydestä.

– Hämeen Sanomissa on lähdetty ajoissa liikkeelle. Kun murrosvaihe vain nopeutuu, uudet liiketoiminnat ja organisaation virtaviivaistaminen turvaavat taloudelliset edellytykset tehdä jatkossakin lukijaa kiinnostavaa laadukasta sisältöä.

Uusimmat

Fingerpori

comic