Lounais-Häme

Näin käytät Forssan Lehden mobiilisovellusta

Forssan Lehden uusi mobiilisovellus löytyy oman laitteen sovelluskaupasta.
Forssan Lehden mobiilisovellus löytyy oman laitteen sovelluskaupasta.

Forssan Lehden mobiilisovellus on ladattavissa ilmaiseksi sovelluskaupoista. Forssan Lehden kuluttaja-asiakkaiden tilauksiin kuuluvat kaikki verkon ja mobiilisovelluksen sisällöt joka päivä.

Jos et ole Forssan Lehden kuluttaja-asiakas, sinun kannattaa joka tapauksessa ladata sovellus käyttöösi, koska osa sisällöstä on kaikkien luettavissa. Viikon aikana pääset lukemaan muutaman artikkelin ilmaiseksi.

Forssan Lehden sovelluksessa sisällöt on jaoteltu selkeästi omiin osastoihinsa. Myös näköislehden voi ladata laitteen muistiin, jolloin näköislehteä ja muita uutisia voi lukea, vaikka laite ei olisi verkkoyhteydessä.

Pääset itse määrittelemään sovelluksen asetuksista, haluatko laitteeseesi ilmoituksia toimituksen valikoimista uutisista tai muuten erityisen mielenkiintoisista uusista julkaisuista.

 

Tilaus voimassa, tunnukset olemassa

Kirjaudu sisään sovellukseen omalla käyttäjätunnuksella eli sähköpostiosoitteella ja itsesi luomalla salasanalla.

Jos olet aiemmin sisäänkirjautunut esimerkiksi Forssanlehti.fi-verkkopalveluun ja päässyt siellä lukemaan näköislehden ja kaikki artikkelit, sinulla on jo tunnukset luotuna. Samoilla tunnuksilla pääset siis myös kirjautumaan mobiilisovellukseen.

Jos olet unohtanut salasanasi, pääset sovelluksesta luomaan itsellesi uuden salasanan unohtuneen tilalle.

Tilaus voimassa, tunnukset puuttuvat

Jos et ole vielä luonut itsellesi digitunnuksia, tee se viimeistään nyt. Forssan Lehden kuluttaja-asiakkaiden tilauksiin kuuluvat kaikki verkon ja digilehtisovelluksen sisällöt joka päivä sekä näköislehti.

Digitilauksesi pitää ensin aktivoida lehden asiakasnumerolla ja omalla postinumerolla.

Asiakasnumero löytyy laskusta tai voit ottaa yhteyttä tilaajapalveluun tilaukset@forssanlehti.fi.

Aktivointi tehdään vain kerran, joten jos sinulla on jo tunnukset, älä enää tee aktivointia. Sovellukseen kirjaudutaan sisään omalla sähköpostiosoitteella ja itsesi luomalla salasanalla.

Asetuksista pääset kirjautumaan sisään sovellukseen omalla sähköpostiosoitteella. Pääset muokkaamaan myös näköislehden asetuksia ja uutisten offline-latauksia. Ilmoitukset-kohdasta löytyvät push-viestien salliminen sekä se, haluatko ladata näköislehden automaattisesti laitteesi muistiin, jolloin näköislehden luku onnistuu myös silloin kun käytössäsi ei ole verkkoa.

 

 

Uusimmat

Fingerpori

comic