Lounais-Häme Forssa

Forssan Lehti pysyy tutuissa käsissä – Outi Lindqvist on valittu uudeksi päätoimittajaksi

Paikallisuus säilyy lehden ykkösasiana.
Forssan Lehden uusi päätoimittaja Outi Lindqvist. Kuva: Lassi Puhtimäki
Forssan Lehden uusi päätoimittaja Outi Lindqvist. Kuva: Lassi Puhtimäki

Outi Lindqvist on valittu Forssan Lehden uudeksi päätoimittajaksi. Hän aloittaa päätoimittajana kesäkuun alussa.

Outi Lindqvistillä on takanaan 35 vuoden ura Forssan Lehdessä ensin toimitussihteerinä ja sittemmin vastaavana uutispäällikkönä. Uutena Forssan Lehden päätoimittajana hän lupaa lehden jatkavan Forssan ja koko Lounais-Hämeen asialla muutostenkin keskellä.

– Paikallisuus on meille ykkösasia, ja sen puolesta teemme töitä koko toimituksen voimin. On suuri kunnia olla mukana tässä työssä ja ottaa uusia haasteita vastaan, hän kertoo.

Lindqvistin tehtäväkuva ei suuresti muutu, sillä hän hoitaa edelleen uutispäällikön tehtäviä.

– Juttuvinkit ovat aina tervetulleita!

Hämeen Sanomien uudeksi päätoimittajaksi on valittu Tuulia Viitanen, joka on viimeksi toiminut Hämeen Sanomien ja Forssan Lehden vt. päätoimittajana. Viitanen on työskennellyt Hämeen Sanomissa parikymmentä vuotta eri tehtävissä.

Hämeenlinnan Kaupunkiuutisten päätoimittajaksi on valittu Riikka Happonen. Ennen Kaupunkiuutisia hän on ollut Hämeen Sanomissa kaksikymmentä vuotta eri tehtävissä.

Hämeen Median sisältöjohtaja Markus Pirttijoki on tyytyväinen päätoimittajavalintoihin.

– On hienoa, että tehtäviin valikoituivat kokeneet journalistit talon sisältä. Lukijoille on arvokasta, että kullakin lehdellä on oma päätoimittaja, joka tuntee levikkialueen ihmiset ja asiat, hän sanoo.

Uusimmat

Fingerpori

comic