Lounais-Häme

Forssan Lehti uudistaa tilauksensa ensi viikolla

Forssan Lehti uudistaa joulukuussa tilaustarjontaansa. Lehden kestotilaaja saa pääsyn kaikkiin Forssan Lehden digitaalisiin palveluihin keskiviikkona 13.12. tapahtuvassa uudistuksessa.

Muutos koskee siis lehden kuluttaja-asiakkaita.

-Kestotilaajana sinulle kuuluvat kaikki Forssan Lehden digitaaliset palvelut eli jatkuvasti päivittyvä verkkosivusto forssanlehti.fi, näköislehti sekä Forssan Lehden uusi mobiilisovellus, kertoo uutispäällikkö Outi Lindqvist.

Näköislehti on painetun lehden kopio digitaalisessa muodossa. Jatkossa näköislehdessä ilmestyy lauantaisin ja sunnuntaisin myös Plussa-osio, jossa julkaistaan sellaista materiaalia, jota ei painetusta lehdestä löydy. Uusi Forssan Lehden Plussa ilmestyy ensimmäisen kerran huomenna 9. joulukuuta.

13. joulukuuta jälkeen kestotilaaja voi luoda itselleen digitunnuksen asiakasnumeron ja postinumeron avulla forssanlehti.fi-verkkopalvelussa.

– Kerromme uudistuksesta tarkemmin ensi viikolla, lupaa Lindqvist.

Painetun lehden kestotilaaja saa 13.12. jälkeen halutessaan käyttöönsä myös kätevän Forssan Lehti -sovelluksen.

-Sovelluksessa on tarjolla jatkuvaa uutisvirtaa Forssan alueelta, kotimaasta ja maailmalta. Löydät sieltä myös näköislehdet ja videoita. Lisäksi pääset katsomaan paikallisia tarjouksia Etukanavasta, Lindqvist sanoo.

Pääset lataamaan sovelluksen älypuhelimeesi tai tablettiisi sovelluskaupasta. Android-laitteiisiin, kuten Samsung tai Huawei, sovellus löytyy Play-kaupasta. iPhonelle ja iPadille sovellus löytyy taas App Storesta.

Löydät sovelluksen hakusanalla ”Forssan Lehti”.

Uusimmat

Fingerpori

comic