Lounais-Häme Forssa

Forssan liikennepuistoon uusi kulkuyhteys ja parkkipaikka Siurilankadun puolelta

Forssan liikennepuisto on saanut uuden pysäköintipaikan. Kuva: Tapio Tuomela
Forssan liikennepuisto on saanut uuden pysäköintipaikan. Kuva: Tapio Tuomela

Lasten liikennepuiston kulkuyhteys on muutettu Forssassa. Teknisen ja ympäristötoimen toimiala on tehnyt liikennepuiston käyttäjille uuden pysäköintipaikan, jonne kulkuyhteys on Siurilankadulta.

Vanha liittymä Eteläiseltä Puistokadulta on liikenneturvallisuuden kannalta ongelmallinen, koska se on hyvin lähellä Eteläisen Puistokadun ja Yhtiönkadun risteystä. Vanha liittymä voi jäädä pelkästään huoltoliikenteen käyttöön.

Liikennepuiston opasteet on myös tarkoitus uusia.

Parannuksia on tehty

Liikennepuistoa on parin viime vuoden aikana kohennettu mm. kaluston ja huoltorakennuksen osalta. Aukioloja ja alueen viihtyisyyttä on lisätty.

Kesällä auki oleva liikennepuisto on tarkoitettu lähinnä forssalaisille lapsille ja lapsiperheille, mutta se käy myös edulliseksi päiväretkikohteeksi matkailijoille.

Valtuutettu Maija Kranni (vihr.) esitti syyskuussa toissa vuonna 29 valtuutetun ja 10 varavaltuutetun allekirjoittaman valtuustoaloitteen kaupungin liikennepuiston kehittämiseksi ja markkinoinnin tehostamiseksi.

Kaupunginhallitus ehdottaa, että valtuusto merkitsee selostuksen toimista tiedoksi ja toteaa valtuustoaloitteen tuleen loppuun käsitellyksi.

Forssan liikennepuisto on suosittu kesäajan kohde lapsiperheille.

Asiasanat

Uusimmat

Näkoislehti

30.5.2020

Fingerpori

comic