Lounais-Häme

Forssan messuista Heinämessut

Forssassa heinäkuun ensimmäisenä viikonloppuna järjestettävistä messuista tuli Heinämessut. Nimikilpailun toinen toistaan hauskemmista ehdotuksista valittiin nimi, joka kertoo paitsi messujen ajankohdasta myös siitä, että kyseessä ovat koko perheen yleismessut, jotka tarjoavat nähtävää ja koettavaa kaikenikäisille vauvasta vaariin.

– Nimen pitää avautua myös muualta kuin Forssan seudulta tuleville. Niin mukava kuin olisikin ollut järjestää vaikkapa Wahrenin keijujen kesäkarkelot Forssassa, olisi tuon nimen avaaminen muualta tuleville näytteilleasettajille ollut vähän työlästä meille messumyyjille, toteaa asiakkuuspäällikkö ja messuvastaava Hanna Velin Hämeen Sanomista.

Velinin mukaan nimen valintaan vaikutti myös se, ettei nimi saa leimata tapahtumaa liian pieneksi markkina- tai toritapahtumaksi tai vain pienen ryhmän, esimerkiksi käsityöläisten, omaksi tapahtumaksi. Hän huomauttaa, että nyt kertyneitä nimiehdotuksia voidaan mahdollisesti tulevaisuudessa hyödyntää muulla tavoin messujen yhteydessä.

Heinämessut on luonteva nimi myös siksi, että se yhdistää Forssan messut kuukautta myöhemmin Hämeenlinnassa järjestettäviin Elomessuihin. Molempien messujen järjestäjänä on Hämeen Sanomat -konserni. Hanna Velin hoitaa molempien messujen osastomyyntiä, Forssan messujen osalta seudun ulkopuolisille tahoille.

Forssan seudun osastomyynnin hoitaa Forssan Lehden myyntitiimi Minna Aaltonen, Pia Heidenstrauch-Harteva, Heli Hieperi ja Pia Oksa. He kehottavat messuosastoa mieliviä olemaan ajoissa liikkeellä, sillä myynti on käynnistynyt ja osastoja on tarjolla rajoitettu määrä.

Forssan Heinämessuista tavoitellaan jokakesäistä suurtapahtumaa.

Forssan Heinämessut la 2. heinäkuuta ja su 3. heinäkuuta. Avoinna la klo 10-18 ja su 10-17. Vapaa pääsy. www.heinamessut.fi

Lue lisää torstain Forssan Lehdestä.

Asiasanat

Uusimmat

Fingerpori

comic