Lounais-Häme Forssa

Forssan Naisvoimistelijoilla vauhdikas viikonloppu: 650 kisaajaa Feeniksiin

Kevätnäytös lauantaina, Forssa Cup sunnuntaina.
Harrasteryhmä Madelinen tyyliä nähdään viikonvaihteessa myös Feeniksissä. Kuva: Tomi Kajasviita
Harrasteryhmä Madelinen tyyliä nähdään viikonvaihteessa myös Feeniksissä. Kuva: Tomi Kajasviita

Lähestyvä viikonvaihde on todellinen voiman- ja taidonnäyte Forssan Naisvoimistelijoilta. Lauantaina seura järjestää perinteisen kevätnäytöksen, sunnuntaina 650 osallistujan joukkuevoimistelun Forssa Cup -kilpailun. Molemmat tapahtumat järjestetään urheilutalo Feeniksissä.

– Päädyimme pitämään kevätnäytöksen ja kilpailun samana viikonloppuna. Kisojen puitteiden valmistelussa on iso työ ja näin selviämme yhdellä rakentamisella, kertoo Forssan Naisvoimistelijoiden puheenjohtaja Katja Lehtoranta.

Lauantain näytöksen teemana on viikonvaihteeseen sopivasti kilpailut. Mukana on tuttuun tapaan laaja kattaus seuran toiminnasta. Esityksiä on peräti 22 ja näytöksen kestoaika on noin 1,5 tuntia.

– Meillä on seurassa sellainen hyvä tilanne, että tulijoita ryhmiin on todella runsaasti, puheenjohtaja Lehtoranta sanoo.

Sunnuntainen joukkuevoimistelun Forssa Cup on seuralle iso rutistus. Mukana on 57 joukkuetta ja 650 voimistelijaa. Seuran 75 talkoolaista huolehtii, että kaikki sujuu suunnitelmien mukaan.

– Olemme osallistujamäärään todella tyytyväisiä. On hienoa, että kilpailumme herätti heti näin paljon kiinnostusta, koska siitä on monta vuotta, kun viimeksi pidimme kisat täällä Forssassa, Lehtoranta sanoo.

Feeniksissä kisataan kilpasarjassa 8–10-vuotiaissa, 10–12-vuotiaissa ja 12–14-vuotiaissa. Lisäksi 12–14-vuotiaissa kilpaillaan SM-sarjassa. Järjestävästä seurasta Forssan Naisvoimistelijoista mukana cupissa ovat Aquila 8–10-vuotiaissa, Taika ja Taika juniorit 10–12-vuotiaissa sekä Hile 12–14-vuotiaiden SM-sarjassa. Lisäksi seuran muut joukkueet pääsevät esiintymään kilpailun tauoilla.

Lauantain kevätnäytös alkaa kello 16 ja sunnuntain Forssa Cup kello 12. FL

Uusimmat

Näkoislehti

30.5.2020

Fingerpori

comic