Lounais-Häme Forssa

Forssan poliisin lupapalveluihin kesäkuusta alkaen vain ajanvarauksella

Kuva: Lassi Puhtimäki
Kuva: Lassi Puhtimäki

Forssan poliisiaseman lupapalveluissa siirrytään kesäkuun alusta alkaen käyttämään ajanvarausta asiakaspalvelussa.

Ajanvarausvelvoite ei koske kiireellisiä tapauksia, kuten pika- tai express -passihakemuksen jättämistä, tai jos asia koskee ajo-oikeuden palautusta.

Tähän mennessä lupapalveluissa on voinut asioida joko ajanvarauksella tai jonottamalla. Kesäkuusta alkaen poliisi ei enää suosittele lupapalveluissa asiointia ilman ajanvarausta, ellei sähköinen asiointi tai ajanvarauksella asioiminen ole asiakkaalle mahdotonta. Poliisi kuitenkin varoittaa, että odotusaika saattaa olla useita tunteja. Pitkä odotusaika johtuu siitä, että lupapalveluissa aletaan palvella ensisijaisesti ajan varanneita.

Ilman ajanvarausta asiakkaita palvellaan yhä Lahden pääpoliisiasemalla arkisin klo 8.00 –14.00 ja Hämeenlinnan poliisiasemalla arkisin klo 9.00 –14.00. Poliisin mukaan myös Lahdessa ja Hämeenlinnassa voi olla ruuhkaa, ja jonotusaika saattaa kestää 2–3 tuntia.

– Suosittelemme varaamaan ajan tai käyttämään poliisin sähköisiä palveluita aina, kun se on mahdollista, poliisi tiedottaa.

Ajan voi varata osoitteesta www.poliisi.fi/ajanvaraus tai valtakunnallisesta neuvontapalvelusta puh. 0295 419 800 (arkisin klo 8.00- 16.15).

Forssan poliisiaseman lupapalvelut on suljettu kesällä 24.6. – 21.7.2019. FL

Uusimmat

Fingerpori

comic