Lounais-Häme Forssa

Forssan Puucenter palvelee laajalla puutavaravalikoimalla – Kuusjoen Puu höyläämönä takaa järkevän tuotantoketjun

Forssan Puucenterissä Yrittäjänkaarella Forssassa on tarjolla kaupunkiseudun laajin valikoima puutavaraa paneeleista lattialautoihin, listoihin ja sahatavaraan.
Heli (vas.) ja Jere Toivonen tekevät Forssan Puucenterissä työnsä tiiminä.

Forssan Puucenter muutti vuosi sitten Yrittäjänkaarella omiin tuhannen neliömetrin tiloihin. Uusien tilojen myötä yritys kykenee ylläpitämään Forssassa todella laajaa valikoimaa.

Forssan Puucenterin yrittäjä Heli Toivonen sanoo yrityksen toimineen Forssassa vuodesta 2011.

Heli Toivonen omistaa yrityksen yhdessä puolisonsa Kari Toivosen kanssa. Perheyritykseen kuuluu myös Ypäjällä Koskentien varrella sijaitseva höyläämö Kuusjoen Puu, jonka Kari Toivonen perusti vuonna 1981. Puucenterin aloitettua toimintansa Forssassa Kuusjoen Puulla ei ole enää vähittäismyyntiä Ypäjällä.

Kuusjoen Puu valmistaa kuusesta ja männystä paneeleita, listoja ja muita profiileja. Asiakkaan mallien ja toivotusten mukaan valmistetaan myös muun muassa erikoisleveitä profiileja.

Perheyrityksessä Forssan Puucenterissä on vuodesta 2011 työskennellyt Jere Toivonen ja Kuusjoen Puussa Kari Toivosen kanssa Rami Toivonen.

– Forssan Puucenterin asiakkaina ovat niin rakennusliikkeet, teollisuus, seudun kunnat ja yksityiset asiakkaat omakotitalojen rakentajista pihaterassien tekijöihin, Heli Toivonen sanoo.

Suosittu palvelumuoto Forssan Puucenterissä on sahauspalvelu. Myydystä höylätavarasta noin 90 prosenttia on oman höyläämön tuotteita. Ne voi tilata myös maalattuna.

– Tiedämme mistä raaka-aineista tuotteemme ovat peräisin ja miten ja milloin ne on tehty, kun meillä on oma meitä palveleva höyläämö. Se on selvä etu, Jere Toivonen sanoo.

Jere Toivonen kertoo yrityksen valikoiman laajentuneen viime vuosina. Palveluihin on lisätty muun muassa levyjen leikkaus levysahan myötä. Nyt valikoimaan kuuluvat niin rakennuslevyt, vanerit kuin lastu- ja kipsilevyt sekä eristeet.

Lisäksi myynnissä on niin Tikkurilan kuin Teknoksen maaleja, laminaatteja, parkettia ja muita lattiamateriaaleja, valokatteita, ruuveja sekä muita kiinnitystarvikkeita. Tilaustuotteina löytyvät vielä kattopellit ja rännit.

Valikoimaa laajennetaan asiakkaiden toiveiden pohjalta. FL

Uusimmat

Näkoislehti

12.7.2020

Fingerpori

comic