Lounais-Häme

Forssan Scandicin ravintolat ja vastaanotto toimivat kakkoskerroksessa mittavan remontin ajan

Scandic Hotels toteuttaa mittavan remontin Forssan Torikeskuksessa sijaitsevassa hotellissaan. Saneeraus kattaa hotellin koko ensimmäisen katutason sisätilat. Samalla hotelli laajenee muussa käytössä aiemmin olleeseen liiketilaan Torikeskuksen kulmauksessa.

Remontin ajaksi hotellin toimintoja siirtyy väistötiloihin rakennuksen toiseen kerrokseen. Vastaanotto ja kaikki ravintolapalvelut toimivat jo nyt toisessa kerroksessa, jossa entuudestaan on jo hotellin lounasravintola ja kokoustilat.

-Lounas tarjoillaan myös remontin aikana vanhassa tutussa paikassa toisen kerroksen lounasravintolassa, kertoo Scandic Forssan vastaanottoesimies Johanna Lumme.

Vastaanottopöytä on nyt heti portaikon vieressä. Lumme luonnehtii väistötiloihin siirtymistä paluuksi juurille.

-Vastaanotto toimi alun perin täällä toisessa kerroksessa. Olin aikanaan itse juuri aloittanut työurani hotellin palveluksessa, kun vastaanotto siirrettiin katutasolle, Lumme muistelee.

 

Tilojen uusiminen alkaa alakerran tilojen täysimittaisilla purkutöillä lähiviikkoina. Tarkka aloituspäivämäärä ei ole vielä tiedossa, koska tarjouskilpailu urakasta on osittain kesken.

-Alakerran ravintola on tarkoitus ottaa käyttöön kesän kynnyksellä, hotellinjohtaja Joni Järvi aikatauluttaa.

Remontti on mittava. Hotellin alakerran keittiö uusitaan kokonaan. Samalla keittiön koko laitteisto uusitaan täysin.

-Jatkossa annokset valmistetaan yhdessä paikassa, minkä vuoksi katutason keittiötiloja pitää merkittävästi laajentaa, Järvi kertoo.

 

Ravintolatilat kokevat täyden muutoksen. Tähän mennessä aamiais- ja à la carte-ravintola ovat toimineet ensimmäisessä ja lounasravintola toisessa kerroksessa. Järven mukaan remontin jälkeen Scandic Forssan ravintolatoiminnot keskitetään katutasolle.

Remontin yhteydessä ravintolan ulkoseinustalle nykyisen terassin kohdalle tulee ylimääräinen sisäänkäynti. Myös saniteettitilat uusitaan.

Johanna Lumme kertoo, että henkilökunta on innoissaan tulevasta remontista.

-Tunnelma on odottava. Remontin myötä ravintolatyö tehostuu, kun kaikki tapahtuu yhdessä paikassa, eikä tavaroita tarvitse siirrellä paikasta toiseen.

Joni Järvi vahvistaa, että myös asiakaspaikkojen määrä kasvaa, kun ravintolasalia laajennetaan.

Remontin jälkeen toisen kerroksen ravintolatiloja vuokrataan asiakkaille juhlatiloiksi. Kokoustilat ovat jatkossakin toisessa kerroksessa. FL

 

Uusimmat

Fingerpori

comic