Lounais-Häme

Forssan seudulla järjestetään tavallista enemmän tapahtumia syyslomaviikolla

 

Tiistai

12 tunnin lanit

Tammelan Manttaalilla järjestetään lähiverkkotapahtuma, jonne osallistujat ottavat mukaansa omat koneet ja verkkopiuhat. Voit ottaa mukaan myös Kimblen tai shakkilaudan.Tapahtuma on ilmainen ja jatkuu kello 12-24. Ei ilmoittautumista.

Kolme pientä porsasta –nukketeatteri

Nukketeatteri Sampo esittää Kuutamolla satunäytelmän, jonka kantavana teemana on erilaisuuden ymmärtäminen. Esityksessä on elävää musiikkia ja myös yleisö saa laulaa mukana. Esitys sopii kaikenikäisille. Teatteri alkaa kello 17.30 ja kestää 30 minuuttia.

Elokuvailta nuorille

Urjalan kirjastossa katsotaan kotimainen seikkailuelokuva Me Rosvolat kello 13. Elokuva perustuu Siri Kolun samannimiseen kirjaan. Elokuva on tarkoitettu yli 7-vuotiaille. Elokuvailtaan on vapaa pääsy.

Keskiviikko

Tee oma kassi tai korjaa vaatteitasi

Kaikenikäisille tarkoitettu työpaja, jossa voi korjata ja tuunata omia vaatteita tai tehdä itselleen pienen pussukan tai kassin. Forssan Kuutamolla järjestettävään työpajaan ei tarvitse ilmoittautua etukäteen. Työpaja järjestetään kello 13-15.

Lettujen paistoa

13-18-vuotiaiden ilta Jokioisten nuokkarilla kello 15-21.

Miina Sillanpää –luento

Professori Aura Korppi-Tommola kertoo Miina Sillanpään urasta Jokioisten kunnantalon valtuustosalissa kello 18. Tilaisuuteen on vapaa pääsy.

Torstai

NHL-turnaus

Jokioisten nuokkarilla järjestetään ilta 13-18-vuotiaille. Illan aikana myös NHL-turnaus. Ilmoittautuminen paikanpäällä.

Perjantai

Hamahelmiaskartelua

Hamahelmillä askartelua 4.-6.-luokkalaisille Jokioisten nuokkarilla kello 13–16. Ei tarvitse ilmoittautua.

Vesidisko Vesihelmessä kello 18–20

Syysloman kunniaksi järjestettävä vesidisco on tarkoitettu peruskoululaisille. Lipunmyynti discoon alkaa kello 17.

Lauantai

Lapsiperheiden lauantai

Tapahtuma tarjoaa tekemistä lapsiperheille maksuttomasti Urheilutalo Feeniksissä kello 10–14.

Liikuntapäivä

Tapahtumassa jumpataan, annetaan ravintotietoiskuja ja ohjataan kuntosalilaitteiden käyttöön. Kaikille avoimet jumpat alkavat tasatunnein kello 10, 11 ja 12. Ilmainen tapahtuma järjestetään Jokioisten kuntokeskuksessa kello 9.30–12.

 

Uusimmat

Fingerpori

comic

Näkoislehti