Lounais-Häme Hämeenlinna

Forssan seudulla seitsemän uutta koronatartuntaa

Kanta-Hämeessä on rokotettu lähes 22 prosenttia rokotettavasta väestöstä.
Kanta-Hämeessä on todettu 16 uutta covid 19 -tartuntaa keskiviikkona. Uusista potilaista seitsemän on Forssan seudulta. Kuva: Lassi Puhtimäki
Kanta-Hämeessä on todettu 16 uutta covid 19 -tartuntaa keskiviikkona. Uusista potilaista seitsemän on Forssan seudulta. Kuva: Lassi Puhtimäki

Kanta-Hämeessä on todettu 16 uutta covid 19 -tartuntaa keskiviikon 24. maaliskuuta aikana.

Kanta-Hämeessä on tähän mennessä rokotettu koronavirusta vastaan lähes 22 prosenttia yli 16-vuotiaista asukkaista eli noin 30 000 henkilöä.

Lue myös: Tukenan Lamminrannan yksikössä on todettu koronatartunta

Covid 19 -tartuntoja maakunnassa on todettu kaikkiaan 1445 koko koronaepidemian aikana. Karanteenissa on parhaillaan 1100 henkilöä.

Viisi potilasta on sairastunut karanteenin aikana

Uusista tartuntatapauksista seitsemän on Hämeenlinnan seudulta, seitsemän Forssan seudulta ja kaksi Riihimäen seudulta, tiedotti Kanta-Hämeen sairaanhoitopiiri Twitterissä.

Uusista potilaista viisi on sairastunut karanteenin aikana. Viiden muunkin tartuntaketju on selvillä, mutta kuuden tartunnan lähde on jäänyt epäselväksi. Epäselviä tartuntoja on kaikilla seuduilla.

Koronavirustartunnalle on mahdollisesti voinut altistua Hämeenlinnassa kuntosali Kuntokeitaalla maanantaina 22. maaliskuuta noin kello 9.45–11.00.

Kyseisenä aikana kuntosalilla olleita henkilöitä pyydetään tarkkailemaan terveydentilaansa huolellisesti kahden viikon ajan mahdollisesta altistuksen ajankohdasta ja hakeutumaan testeihin omaan terveyskeskukseensa, jos infektio-oireita ilmaantuu.

Juttua muokattu 25.3.2021 kello 12.22. Lisätty tietoja sairastuneiden ja karanteenissa olevien määristä.

Uusimmat

Fingerpori

comic