Lounais-Häme

Forssan seudun BusinessTreffit siirtyvät syyskuulta

Muuttuvat ohjeistukset ja koronatilanne ovat päätöksen taustalla. Uusi ajankohta vielä auki.
Vuoden 2018 BusinessTreffejä voitiin suunnitella ilman koronahuolen häivää. Kuvassa Eero Hirvikoski ja Sanna Mickelsson. Arkistokuva. Kuva: Lassi Puhtimäki
Vuoden 2018 BusinessTreffejä voitiin suunnitella ilman koronahuolen häivää. Kuvassa Eero Hirvikoski ja Sanna Järvi. Arkistokuva. Kuva: Lassi Puhtimäki

Forssan Seudun Nuorkauppakamarin hallitus on päättänyt siirtää perinteistä BusinessTreffit-tapahtumaa, joka oli tarkoitus järjestää 25. syyskuuta.

– Päätimme siirtää BusinessTreffit toiseen ajankohtaan koronatilanteen vuoksi. Tilanne on hyvin epävarma ja tilaisuuksille asetetut turvallisuusohjeistukset muuttuvat. Emme halua ottaa sitä riskiä, että emme pysty järjestämään tapahtumaa turvallisesti, kommentoi puheenjohtaja Jouni Karjalainen.

Tapaamisen idea on ollut verkostoituminen ja uusien ihmisten tapaaminen illanvietossa. Treffien teemaksi on tälle vuodelle valittu oppilaitos- ja yritysyhteistyö.

– Emme voi ottaa sitä riskiä, että meidän tapahtumastamme tulisi seudun koronalinko. Tavoitteemme on järjestää tapahtuma tavalla tai toisella vielä tämän vuoden puolella.

Nuorkauppakamari tutkii mahdollisuutta esimerkiksi perinteisten Businessvaikuttaja- ja Forssan seudun positiivisin -nimitysten julkistamiseen striimaamalla.

 

Muokattu 28.8. klo 17.15: Kuvatekstissa Sanna Mickelsson korjattu Sanna Järveksi.

Uusimmat

Näkoislehti

29.9.2020

Fingerpori

comic