Lounais-Häme

Forssan seudun positiivisinta äänestettiin innokkaasti

Äänestys Forssan seudun positiivisimmasta sai suuren suosion. Nuorkauppakamarin järjestämään äänestykseen osallistui yhteensä 1 325 henkilöä.

– Äänimäärään täytyy olla tyytyväinen, kun otetaan huomioon, että positiivisinta haettiin nyt ensimmäistä kertaa yleisöäänestyksellä, projektipäällikkö Mira Heikkilä sanoo.

Sitä, kuka viidestä ehdokkaasta sai eniten ääniä, Heikkilä ei vielä paljasta. Se selviää Holjilla perjantaina 4.8. klo 22 ennen Lauri Tähkän esiintymistä. Ehdokkaathan olivat duo Kasper & Marko, Sirpa Ryyppö, Lotta Saarenmaa, Erkki Tervomaa ja Kikka Ylösmäki.

 

Erityisen tyytyväinen Heikkilä on projektin saamaan uudenlaiseen näkyvyyteen ja tunnettavuuden lisääntymiseen Forssan seudulla.

 -Projektin ajoitus oli mielestäni tänä vuonna erinomainen. Heinämessut osuivat hienosti äänestyksen puoliväliin. Heinämessut ja Holjat muodostavat projektin kannalta mainion yhdistelmän.

– Ehdokkaiden esittely Heinämessuilla keräsi mukavasti yleisöä ja tunnelma oli mukava. Tästä on hyvä lähteä kehittämään projektia tulevina vuosina, Heikkilä toteaa.

 

Nuorkauppakamarin verkkosivuille tulee palautelomake, jolla voi antaa ruusuja ja risuja sekä kehitysehdotuksia tulevia vuosia varten.

Forssan seudun positiivisinta hakevat nuorkauppakamarin kanssa yhteistyössä Forssan Lehti, Holjat, Terjen Kukkapuoti ja Positiivarit. FL

 

 

Positiivisimmat ehdokkaat videolla:

https://www.forssanlehti.fi/uutiset/36184-positiivisimmat-ehdokkaat-videolla-puolen-minuutin-haaste

 

 

Uusimmat

Fingerpori

comic