Lounais-Häme Forssa

Forssan sotilasvalatilaisuus perutaan – Rajoitusten mukaan läheisten tai yleisön kutsuminen tilaisuuteen ei ole mahdollista

Viime kesänä Tammelan Mustialassa vannoi valansa noin 370 Hämeen panssaripataljoonan alokasta. Kuva: Tapio Tuomela
Viime kesänä Tammelan Mustialassa vannoi valansa noin 370 Hämeen panssaripataljoonan alokasta. Kuva: Tapio Tuomela

Panssariprikaatin elokuulle Forssaan suunnittelema sotilasvalatilaisuus perutaan.

– Maavoimat on käskenyt poikkeusolojen aikaiset vala- ja yleisötilaisuudet järjestettäviksi poikkeusjärjestelyin. Yhteiskunnassa määritetyt yleisötapahtumien rajoitukset koskevat myös Forssaan elokuuksi suunnittelemaamme valatilaisuutta. Näin ollen emme tule järjestämään valatilaisuutta Forssassa, sillä rajoitusten mukaan läheisten tai yleisön kutsuminen tilaisuuteen ei ole mahdollista, kertoo kapteeni, projektipäällikkö Elina Turunen Panssariprikaatista.

Tarkoituksena oli, että Parolannummella toimivasta Panssariprikaatista olisi tullut 6. elokuuta noin 430 alokasta vannomaan sotilasvalan Forssan torille. Viimeksi valatilaisuus järjestettiin Forssassa vuonna 2009, kun Riihimäen viestikomppania kävi vannomassa sotilasvalansa Pilvenmäellä. Viime kesänä Tammelan Mustialassa vannoi valansa noin 370 Hämeen panssaripataljoonan alokasta.

– Uskon, että tekemämme yhteistyö Forssan kaupungin kanssa ei kuitenkaan mene hukkaan, vaan pääsemme pitämään vastaavan tilaisuuden tulevina kesinä, Turunen toteaa.

Uusimmat

Näkoislehti

23.9.2020

Fingerpori

comic