Lounais-Häme Forssa

Forssan Vero Modalle uusi omistaja – Liike ja työntekijät jatkavat

Forssan myymälän viisi työntekijää jatkavat uuden omistajan palveluksessa.
Vero Moda / Jack & Jones -liike jatkaa toimintaansa Forssassa uuden omistajan Bestseller Stores Finland oy:n vetämänä. Kuva: Lassi Puhtimäki
Vero Moda / Jack & Jones -liike jatkaa toimintaansa Forssassa uuden omistajan Bestseller Stores Finland oy:n vetämänä. Kuva: Lassi Puhtimäki

Vero Moda / Jack & Jones -liike on vaihtanut Forssassa tällä viikolla omistajaa. Vaatteita myyvän liikkeen toiminta jatkuu keskeytyksettä. Uusi omistaja on Bestseller Stores Finland oy. Forssan myymälän viisi työntekijää jatkavat uuden omistajan palveluksessa.

Uusi omistaja osti liiketoiminnan edellisen omistajan Defrost Clothing Company oy:n konkurssipesältä. Edellinen omistaja oli hakenut Forssassa, Hyvinkäällä ja Hämeenlinnassa toimivat Vero Moda / Jack & Jones -liikkeensä konkurssiin.

– Forssan liikkeen toiminta oli kannattavaa, mutta kaikkien kolmen myymälän yhteenlaskettu tulos meni niin paljon pakkasen puolelle, että kaikki kolme myymälää haettiin konkurssiin, kertoo konkurssipesänhoitaja, asianajaja Sami Uoti.

Forssan liikkeessä on ollut konkurssimyynti, mutta myymälä jatkaa tästä eteenpäin aukioloaan entiseen tapaan.

Retail Manager Janika Pukkinen Bestseller Stores Finland oy:stä kertoo, että uuden omistajan edustajat ovat iloisia siitä, että Vero Moda / Jack & Jones -liike jatkaa toimintaansa Forssassa.

– Liikkeen työntekijät ja asiakkaat ovat myös olleet iloisia toiminnan jatkumisesta. Bestseller Stores Finland oy omistaa Suomessa yli 60 Vero Moda / Jack & Jones -liikettä. Aiomme panostaa Forssan liikkeeseen ja kehittää mallistoa niin, että saamme valikoimiin aina uusimpia trendejä, Pukkinen sanoo.

Myös Hyvinkään ja Hämeenlinnan Vero Moda / Jack & Jones -myymälät siirtyivät Bestseller Stores Finland oy:n omistukseen. FL

Uusimmat

Näkoislehti

30.5.2020

Fingerpori

comic