Lounais-Häme Lounais-Häme

Forssan Yrittäjien hankekoordinaattorin tehtävä kiinnosti hakijoita - Määräaikaan mennessä tuli 20 työhakemusta

Forssan Yrittäjien hankekoordinaattori valitaan toteuttamaan Forssan seutukunnan yrittäjälähtöinen elinvoiman kasvattaminen-hanketta.
Forssan Yrittäjät ry:n puheenjohtaja Riikka Kinnunen on tyytyväinen tehtävän hakijamäärään.

Forssan Yrittäjät julkisti heinäkuussa haettavaksi hankekoordinaattorin tehtävän. Varsinainen hakuaika päättyi 5. elokuuta, mutta hakuaikaa jatkettiin yhdellä päivällä. Forssan Yrittäjien puheenjohtaja Riikka Kinnusen mukaan syynä jatkettuun hakuaikaan oli se, että työpaikkailmoitus julkaistiin Työ- ja elinkeinotoimiston valtakunnallisella työnhakusivustolla vasta viime viikolla.

 

Tehtävään tuli maanantaihin mennessä 15 hakemusta. Jatkettu hakuaika poiki vielä viisi lisähakemusta. Forssa Yrittäjät ry:n puheenjohtaja Riikka Kinnunen on tyytyväinen hakijamäärään.

– Uskon, että näistä hakijoista löydämme meille sopivan koordinaattorin. Emme asettaneet tehtävään koulutusvaatimuksia, sillä ensisijaisia taitoja tehtävän ansiokkaan hoitamisen kannalta ovat hyvät sosiaaliset taidot ja seutukunnan tuntemus, puheenjohtaja kertoo.

 

Forssan Yrittäjät valitsee hankekoordinaattorin kokouksessaan 20. elokuuta. Valintaa ennen osa hakijoista kutsutaan haastatteluun. Kinnunen toivoo, että seudun yrittäjät saavat aikaan työryhmän, joka käsittelee hankekoordinaattorin valintaa ennen Forssan Yrittäjien tekemää virallista valintapäätöstä.

– Vaikka hanke on Forssan Yrittäjien nimissä, sen tarkoitus on hyödyttää koko seutukunnan yrittäjiä. Sen vuoksi olisi tärkeää, että saamme valintaan seudullisen näkökulman, Kinnunen tähdentää.

 

Hankekoordinaattorin tehtäviin kuuluu muun muassa oppilaitosyhteistyön lisääminen ammatillisen koulutuksen reformin pohjalta ja mentorointi-toiminnan kehittäminen. Hankekoordinaattori toteuttaa Forssan seutukunnan yrittäjälähtöinen elinvoiman kasvattaminen-hankkeen hankesuunnitelmaa ja ideoi uutta sen pohjalta. Hankekoordinaattorin työ jatkuu vuoden 2020 loppuun asti. FL

 

 

Uusimmat

Näkoislehti

10.8.2020

Fingerpori

comic