Lounais-Häme

Forssanlehti.fi uudistui

Forssan Lehden verkkopalvelu forssanlehti.fi on uudistunut. Forssanlehti.fissä julkaistaan jatkossa myös lehden pitkiä artikkeleita, mutta ne ovat maksumuurin takana.

Käytännössä se tarkoittaa sitä, että asiakkaalla pitää olla voimassaoleva digitilaus. Digiasiakas pääsee lukemaan verkkopalvelusta jo tänään huomisen painetun lehden uutisia. Lisäksi digiasiakas saa luettavakseen digilehden, joka julkaistaan aina yöllä.

Vanhojen digiasiakkaiden pitää tehdä uudessa järjestelmässä digitilin aktivointi. Se tehdään vain kerran. Aktivointi tapahtuu asiakasnumerolla ja postinumerolla.

Asiakasnumero löytyy viimeisimmästä lehtilaskusta tai sitten asiakas saa sen soittamalla tai lähettämällä sähköpostia Forssan Lehden tilaajapalveluun, tilaukset@forssanlehti.fi .

Digilehden luku onnistuu laitteen kuin laitteen nettiselaimessa

Uudistuksessa digilehden luku onnistuu nyt myös laitteen kuin laitteen nettiselaimessa yksillä tunnuksilla.

Forssan Lehti on myös luettavissa digilehtenä Lehtiluukun sovelluksessa vanhaan tapaan. Sovelluksen käyttö muuttuu myöhemmin keväällä.

Ilmaisesta Etukanavasta paikallisia etuja

Samassa yhteydessä avattiin paikallisia etuja tarjoava Etukanava. Etukanavan käyttöönotto on ilmaista eikä edellytä lehden tilausta. Rahanarvoisia etuja pääsee käyttämään kätevällä mobiilietukortilla.

Käy tutustumassa Etukanavaan: etukanava.forssanlehti.fi

Etukanava-tunnusten hankkiminen onnistuu tilausssivulla. Pääset sinne klikkaamalla tästä!

Etukanavassa on asiakkaille lyhytaikaisia, vaihtuvia ja läpi vuoden kestäviä pysyviä etuja.

Etukanavayritykset saavat viikoittain näkyvyyttä printissä, mobiilissa, verkkosivuilla, somessa ja uutiskirjeen välityksellä.

– On hienoa, että meillä on tarjota asiakkaille uusi, moderni tapa tavoittaa paikalliset ihmiset. Etukanava on hyvä väline täydentämään yrityksen omaa markkinointia, markkinointijohtaja Heli Hieperi toteaa.

Miten aktivoin digitilini?
Digitunnusten aktivointi tehdään vain kerran. Kun olet käynyt aktivoimassa digitilisi, kirjautuminen forssanlehti.fi-verkkopalveluun tapahtuu etusivulta Kirjaudu-linkistä.1. Mene tietokoneesi nettiselaimella osoitteeseen forssanlehti.fi .2. Valitse ylävalikosta linkki Aktivoi digitili.3. Syötä kenttiin asiakasnumerosi ja postinumerosi.4. Täydennä tietoihin sähköpostiosoitteesi ja muut kysytyt tiedot, hyväksy käyttöehdot ja klikkaa Aktivoi-painiketta.5. Saat vahvistuksen aktivoinnin onnistumisesta tietokoneruudulle ja ilmoittamaasi sähköpostiin.6. Nyt voit kirjautua Forssan Lehden palveluihin tietokoneella, kännykällä tai tabletilla. Käyttäjätunnuksena on aina sähköpostiosoitteesi.

Asiasanat

Uusimmat

Fingerpori

comic