Lounais-Häme

Forssanlehti.fin etusivu uudistui

Forssan Lehden verkkopalvelu Forssanlehti.fi on uudistunut.
Forssan Lehden verkkopalvelu Forssanlehti.fi on uudistunut.

Forssan Lehden verkkopalvelu Forssanlehti.fi on uudistunut. Näkyvin muutos koskee verkkopalvelun etusivun ulkoasua.

Uudistettu etusivu on aikaisempaa selkeämpi, ja se on suunniteltu palvelemaan entistä paremmin mobiilikäyttäjiä. Yli 70 prosenttia Forssanlehti.fin käytöstä tapahtuu mobiililaitteella.

Forssanlehti.fin etusivun päivityksen yhteydessä on päivitetty myös hieman Forssan Lehden sovelluskaupoista ladattavan uutissovelluksen avaussivua.

Löydät uutissovelluksen laitteesi sovelluskaupasta Forssan Lehti -hakusanalla.

Forssanlehti.fissä julkaistaan lehden omia juttuja, sekä yhteistoimitus Lännen Median ja STT:n uutisia ja sisältöjä. Suurin osa verkkopalvelun sisällöstä on maksullista ja tarjolla tilaajille.

Verkkopalvelun etusivu päivittyy aamusta myöhäisiltaan.

Etusivu on toimituksen valikoima ja tarjoilema kattaus verkkopalvelun uusimmista, luetuimmista ja eniten reaktioita herättävistä uutisista.

– Käytämme etusivun ylläpidossa analytiikkaa, jonka avulla saamme tietoa, mitkä sisällöistämme erityisesti kiinnostavat lukijoita, kertoo uutispäällikkö Outi Lindqvist.

Tilaaja, näin kirjaudut Forssanlehti.fihin

Forssan Lehden kuluttaja-asiakkaiden tilauksiin kuuluvat kaikki verkon ja mobiilisovelluksen sisällöt joka päivä.

Pääset aktivoimaan digitunnukset, forssanlehti.fi/aktivoi -sivulla. Tarvitset aktivointia varten Forssan Lehden asiakasnumeron ja postinumeron.

Aktivointi tehdään vain kerran.

Forssanlehti.fihin tai sovellukseen kirjaudutaan aktivoinnin jälkeen sisään omalla sähköpostiosoitteella ja itsesi luomalla salasanalla.

Jos sinulla ei ole vielä Forssan Lehden tilausta, pääset tutustumaan tämänhetkisiin tilauksiin forssanlehti.fi/tilaus-sivulla. Verkkopalvelun artikkeleista voi myös tehdä edullisen yhden kuukauden tilauksen 1 eurolla.

Uusimmat

Fingerpori

comic