Lounais-Häme

Forssassa aiotaan jatkaa mielenosoituksia

Forssassa aiotaan tällä viikolla jatkaa mielenosoituksia turvapaikanhakijoita vastaan. Suomi ensin! -aktiivit järjestävät torstaina alkuillasta mielenosoituksen.

Aktiivien lehdistötiedotteen mukaan tapahtumasta on ilmoitettu poliisille ja tapahtuma on rauhanomainen ja päihteetön.

Suomi ensin! -aktiivien mukaan turvallisista maista tulleet turvapaikanhakijat on välittömästi siirrettävä Tornion rajan läheisyydessä sijaitseviin vartioituihin keräämisleireihin, joista heidät on palautettava lähtömaihin tai niiden lähellä sijaitseviin pakolaisleireihin.

Forssassa tapeltiin jälleen tiistai-illan alkutunteina

Hätäkeskus sai tiistaina ennen puoli kuutta ilmoituksen, että vastaanottokeskuksen suuntaan oli menossa porukka, jossa oli kymmeniä kantaväestöön kuuluvia henkilöitä. Hämeen poliisin mukaan osalla oli mukanaan kättä pidempää.

Kaikki vapaana olleet poliisipartiot lähtivät paikan päälle. Kun partiot pääsivät paikalle, suurin osa paikallisista tappelupukareista lähti karkuun.

Alustavan selvityksen mukaan kantaväestöön kuuluvat ja vastaanottokeskuksen asukkaat olivat kohdanneet keskuksen välittömässä läheisyydessä. Syntyneessä tappelussa arviolta viisi henkilöä oli saanut pieniä vammoja, jotka eivät vaatineet välitöntä sairaanhoitoa.
Joitain henkilöitä otettiin kiinni tapahtuman jälkeen.

Forssassa kiersi tiistai-iltana huhu, että yhtä turvapaikanhakijaa olisi ammuttu jalkaan. Poliisi kertoi Forssan Lehdelle, että väite on perätön.

 

Asiasanat

Uusimmat

Fingerpori

comic

Näkoislehti