Lounais-Häme Forssa

Forssassa helpotetaan lukemista: Kirjaston keskiviikossa tarjoillaan vinkkejä lukemisen erilaisiin tapoihin ja mahdollisuuksiin

Kirjaston keskiviikossa tarjoillaan vinkkejä lukemisen erilaisiin tapoihin ja mahdollisuuksiin.
Ei ole vain yhtä oikeaa tapaa lukea. Kuva: Anja Filppula
Ei ole vain yhtä oikeaa tapaa lukea. Kuva: Anja Filppula

Forssan kaupunginkirjastolla vietetään helpotetun lukemisen iltapäivää keskiviikkona 25.9. klo 13–16.

Kello 13 kirjailijavieraaksi saadaan hämeenlinnalainen Tapani Bagge, joka on lastenkirjojen ja dekkareiden ohessa kirjoittanut selkoromaaneja aikuisille. Hän kertoo, mitä selkokirjoittaminen kirjailijan näkökulmasta vaatii.

Tilaisuudessa kuullaan myös kirjastossa syksyn aikana aloittavasta lyhyiden tekstien lukupiiristä. Lukupiiri sopii vaikkapa lukemisesteisille tai suomea opetteleville.

Tämän jälkeen (noin kello 14.30) kirjastolaiset esittelevät lukemisesteisille tarkoitettua Celia-palvelua, ikäihmisille tarkoitettua kirjaston kotipalvelua sekä kirjaston e-äänikirjoja ja erilaisia vaihtoehtoja niiden lainaamiseen ja kuuntelemiseen.

Kello 15 yleisö saa maistiaisen kirjaston uudesta, syksyn aikana aloittavasta Novellikoukku-ryhmästä. Novellikoukun idea on kokoontua yhteen tekemään käsitöitä ja kuuntelemaan ääneen luettuja novelleja. Varsinaiset Novellikoukku-kokoontumiset ovat keskiviikkoisin 16.10., 13.11. ja 11.12. kello 16.

Tilaisuuteen on vapaa pääsy. Voit osallistua koko iltapäivään tai tulla kuulemaan vain sinua kiinnostavista aiheista.

Uusimmat

Fingerpori

comic

Näkoislehti