Lounais-Häme

Forssassa pääsee taas pelaamaan minigolfia

Minigolfrata Puttaamo oli toukokuun helteillä monen harmiksi suljettuna, mutta kenttä aukesi kesäkuun alussa ja toiminta pyörii nyt täydellä höyryllä.

Yrittäjänä Puttaamolla nyt toimiva Täsmäputti ky:n Miro Marjamäki neuvotteli Forssan kaupungin kanssa alkukevään aikana alueen vuosivuokrasta, jota Marjamäki piti toiminnan kannalta kohtuuttoman korkeana. Forssan kaupungin yhdyskuntalautakunta päätti pudottaa vuosivuokran 2 600 eurosta 600 euroon 1. heinäkuuta alkaen vuoden 2023 loppuun asti.

Marjamäki lupaa kunnostaa puisten ratojen alapuolisen eloperäisen maaperän. Nykyinen maaperä aiheuttaa puurunkoisille radoille kosteusvaurioita. Radat kunnostetaan Marjamäen mukaan viiden vuoden aikana. Ratojen maaperän kunnostaminen tapahtuu kaupunginpuutarhurin ohjeistuksen mukaisesti ja yrittäjän kustannuksella.

 

Käynnissä oleva kesä mennään pieniä esteuudistuksia lukuun ottamatta nykyisillä radoilla, mutta muita uudistuksia Marjamäki on jo tehnyt ja tekemässä lisää. Minigolfradan yhteyteen on jo avattu jäätelökioski.

-Pelaamassa on käynyt mukavasti väkeä, mutta jäätelökioskia ei oikein ole vielä löydetty, Marjamäki sanoo.

Suomen Ratagolfliitto ry:n puheenjohtajana toimivan Marjamäen tavoitteena on aktivoida forssalaisia mukaan Ratagolfliiton kilpailutoimintaan.

-Tämän kesän aikana perustamme Forssaan yhdistyksen, joka tähtää kilpailutoimintaan. Yhdistyksen jäsenet voivat osallistua kansallisiin kilpailuihin ja edetä myös kansainväliselle tasolle.

Kilpailutoiminnasta kiinnostuneille on minigolfkentän kioskissa lisämateriaalia. Tuleville jäsenille Marjamäki lupaa myös alennuksia pelilipuista.

-Toivon, että asiasta kiinnostuneet ovat meihin yhteydessä, jotta saamme mukavan porukan kasaan pikaisesti. FL

 

Uusimmat

Fingerpori

comic