Lounais-Häme

Forssasta Kranni ja Ypäjältä Lundström: 23 vihreää ehdokasta jäsenäänestykseen Hämeessä

Maija Kranni Forssasta sekä Juha Lundström Ypäjältä kilvoittelevat vihreiden ehdokaspaikasta.

Hämeen Vihreät ovat valinneet 23 ehdokasta, jotka kilpailevat jäsenäänestyksessä eduskuntavaalien ehdokaspaikoista. Heistä 11 on Kanta-Hämeestä sekä 12 Päijät-Hämeestä.

Mukana ovat myös Maija Kranni Forssasta sekä Juha Lundström Ypäjältä.

Ehdolla ovat Krannin ja Lundströmin lisäksi Anni Antila Riihimäeltä, Tuija Brax Hollolasta, Tiina Edelman Hartolasta, Harri Heinonen Riihimäeltä, Anne Hyvönen Hausjärveltä, Teemu Häyrinen Lahdesta, Sari Jokinen Riihimäeltä, Tiina Jokinen Lahdesta ja Laura Kaitila Lahdesta.

Ehdokkuudesta kilvoittelevat myös Anssi Lepistö Janakkalasta, Kati Liikonen Padasjoelta, Nelli Nevala Lahdesta, Kirsi Ojansuu-Kaunisto Hämeenlinnasta, Salla Palmi-Felin Lahdesta, Pauliina Palo Lahdesta, Riina Puusaari Lahdesta, Aija-Riitta Saastamoinen Lahdesta, MIkko Sabel (sit.) Hattulasta, Andrei Sergejeff Hämeenlinnasta, Mirka Soinikoski Hämeenlinnasta ja Juha Tapiola Asikkalasta.

Lahtelaisten suuri osuus ehdokasehdokkaista selittyy sillä, että Lahden Vihreiden lisäksi myös Lahden Vihreät Nuoret ja Hämeen Vihreät Naiset ovat nimenneet omat lahtelaisehdokkaansa.

Äänestykseen saavat osallistua kaikki syyskuun loppuun mennessä jäsenmaksunsa maksaneet Hämeen Vihreiden jäsenjärjestöjen jäsenet tai valtakunnallisen Vihreän järjestön Hämeessä asuvat jäsenet.

Jäsenäänestyksessä seitsemän eniten ääniä saanutta valitaan suoraan eduskuntavaaliehdokkaiksi. FL

Fingerpori

comic

Näkoislehti

26.2.2020

Uusimmat