Lounais-Häme Forssa

FoSu jatkoi voittokulkuaan nousukarsintojen avauksessa

Divarin nousukarsinnat alkoivat kotivoitolla.
Eelis Brusin nousi FoSun maalintekijöiden joukkoon. Kuva: Tapio Tuomela
Eelis Brusin nousi FoSun maalintekijöiden joukkoon. Kuva: Tapio Tuomela

FoSu aloitti Divarin nousukarsinnat kotivoitolla, kun kakkosdivisioonalohkossa kolmanneksi sijoittunut porilainen FBT Pitu kukistui maalein 9-7 (3-0, 1-1, 5-6).

Voitto oli jo marraskuussa voittokulkunsa aloittaneelle FoSulle 13:s peräkkäinen.

Pudotuspelit jatkuvat maanantaina Porissa. Jos Pitu voittaa, pelataan kolmas ratkaiseva peli tiistaina Forssassa.

Porilaiset ottivat ensimmäisen yhdeksän minuutin aikana kolme jäähyä, joista FoSu iski ylivoimalla kaksi maalia ja välissä yhden myös täysin kentällisin.

FoSu hallitsi toistakin erää, mutta sai maalin aikaan vasta 16. minuutilla.

4-0 johto tuli myöhemmin tarpeeseen, sillä noin helpolla ei FoSu pelistä selvinnyt. Pitu kavensi kolmannen erän alussa 4-2:een, hetkeä myöhemmin 5-3:een ja kipusi viimeisen kymmenen minuutin aikanakin vielä kolme kertaa kahden maalin päähän 7-5:een, 8-6:een ja 9-7:ään. FoSu siis piti kuitenkin eron koko ajan puoliturvallisena.

– Ensimmäinen erä oli meiltä paras. Toisessa työmäärä vähän laski ja kolmannessa olimme huolimattomia, kun annoimme vastustajan nousta lähelle. Nyt pitää käydä peli läpi nauhalta ja valmistautua maanantain peliin sillä tavoitteella, että haemme toisen ratkaisevan voiton, kertoi FoSun valmentaja Ville Into.

FoSun maaleista Aleksi Kanninen ja Niko Remes laukoivat kaksi mieheen ja Kalle Laukkanen, Markus Lintula, Ville Salomäki ja Eelis Brusin kukin yhden. FL

Uusimmat

Näkoislehti

1.10.2020

Fingerpori

comic