Lounais-Häme

FoSu joutuu tänään reissuun

Ensimmäinen ja kolmas erä mentiin tasaisissa merkeissä, mutta surkea toinen erä oli syynä FoSun murskatappioon kotiareenalla jyväskyläläistä O2JKL:ää vastaan. Vieraat tasoittivat voitot pudotuspelisarjan voitot 1-1:een ja vastustaja SR:lle haetaan tänään Jyväskylässä pelattavasta sarjan kolmannesta ottelusta.
FoSu pystyi antamaan avauserässä tasapäisen vastuksen vieraille. O2 johti tauolle mentäessä Oskari Kauppisen maalilla 1-0, mutta Suupparien valmentaja Pasi Lehtonen piti erää omiltaan hyväksyttävänä esityksenä.
Meillä on huonoja muistoja avauserästä. Nyt se pelattiin kuten haluttiinkin, Lehtonen summasi.
Toisessa erässä kyyti oli kylmää. Ensin Henri Eskelinen vei vieraat minuutin jälkeen kahden maalin keulaan ja kohta perään Vesa Sivula pääsi purjehtimaan vasenta laitaa vapaasti ja sijoitti pallon yläpesään. Tästä vain 19 sekuntia, ja taas palloa kaivettiin Antti Järvisen vartioimasta FoSu-maalista. Jere Oksanen ampui kaukaa tarkasti yläkulmaan ja Lehtonen joutui turvautumaan aikalisään.
Aleksi Kanninen oli tehdä kotijoukkueelle tärkeän avausmaalin, mutta Henri Tikkanen venyi vieraiden maalilla haamutorjuntaan. Lopun alkua pelille löi sen puolivälissä Eskelinen maalivahti Tikkasen hyvästä avauksesta. Kanninen sai toisenkin hyvän paikan erän aikana, mutta vanhanaikaisen yritys taisi pyöriä vieraiden maaliviivalla.
Kolmannen erän alussa Suupparien ja kotiyleisön pieni toivonkipinä heräsi, kun Atte Lahti tälläsi kaukaa ylivoimalla pallon maaliin Tikkasen avustuksella.
Toivo sammahti nopeasti, kun Eskelinen teki illan kolmannen maalinsa. Loppulukemat 1-7 teki kahdesti maalannut Sivula.
Toinen erä oli meltä huono, siinä nukuttiin ja päästettiin ero liian suureksi. Ylivoimapeli oli meiltä huonoa ja pyörittiin liikaa nurkissa – sieltä ei pelejä voiteta, Lehtonen manasi.
Joukkueet kohtaavat jo tänään Jyväskylässä klo 13 alkavassa ottelussa, joten isoja asioita valmennus ei omiensa herättämiseen pysty tekemään.
Jotain pitää keksiä. Maalintekoon on saatava lisää tehoja. Uskoa riittää, myös viime kaudella kolmas peli tässä vaiheessa oli todella tiukka, Lehtonen pohti.

Asiasanat

Uusimmat

Fingerpori

comic

Näkoislehti