Lounais-Häme

FoSu jyräsi loppuun asti

FoSu pisti B-nuorten SM-runkosarjan tyylikkäästi pakettiin. Iloisesti pelannut forssalaisjoukkue nautiskeli pelaamisesta ja pyöritteli Tikkurilan Tiikereistä 20 maalin ottelussa vastaansanomattoman 16–4 (2–3, 5–0, 9–1) -voiton.

Tiikerit vei eilisen ottelun avauserän 2–3, mutta sen jälkeen tahtipuikkoa heilutti kotijoukkue. FoSu puolusti tarkasti ja hyökkäsi ovelasti. Tiikerien paikat olivat harvassa ja niistäkin piti hyvin torjunut Jesse Kanerva FoSu-maalilla huolen.

-Vastustaja sai alussa pari halpaa maalia, mutta emme hermostuneet siitä. Jätkät luottivat omaan peliinsä ja siihen, että maaleja alkaa kyllä tulla, kertoi FoSua luotsannut Kauko Kanerva.

Näin tapahtui. FoSu tuntui tekevän toisesta erästä lähtien kentällä mitä tahtoi. Miika Kulmala tasoitti pelin 3–3:een. Viljami Kylä-Heiko vei sen jälkeen FoSun ensi kerran pelissä johtoon ja lisää seurasi. Joe Koppanen, Joonas Rämö ja Santtu Vahtera veivät FoSun 7–3-karkuun.

Sarjassa aivan FoSun tuntumassa olleen Tiikereiden olisi luullut heräävän taisteluun päätöserässä, mutta ei. FoSu sen sijaan jyräsi artmotta loppuun saakka. Joukkue mätti yhdeksän osumaa lauhkean vierasjoukkueen maaliin, Tiikerit osui vain kerran erän lopulla.

-Hienoa, että useat pelaajat saivat onnistumisia. Se tuo lisää puhtia jatkoa ajatellen.

FoSusta peräti 12 pelaajaa teki maalin. Suurimmat tehot, 3+2, kokosi kakkoskentän Miika Kulmala.

FoSu sijoittui B-nuorten SM-sarjan runkosarjassa kolmanneksi. Voiton vei helsinkiläinen SSV. Pudotuspeleihin Suupparit lähtee mitali mielessä.

-Tämä on iloinen, hyvähenkinen ja hyvin harjoitteleva joukkue. Porukka on kuin yhtä perhettä, Kanerva kertoi. FL

Uusimmat

Fingerpori

comic

Näkoislehti