Lounais-Häme

FoSu kadotti johtonsa

Neljän maalin johto ei riittänyt FoSulle lauantai-illan salibandykierroksella. Tehokkaasti ratkonut IBK Meda tuli takaa rinnalle ja lopulta ohi 5–6 (2–0, 2–4, 1–2) -voitolla.

-IBK Meda on hyvä joukkue, se ei ole hävinnyt sarjassa vielä kertaakaan. Tänään se ei ollut parhaimmillaan ja meillä olisi ollut kaikki saumat voittaa. Siksi tämä harmittaa, totesi FoSun valmentaja Ville Into illan 2. divisioonapelin jälkeen.

 

FoSu aloitti kotisalissaan hyvin. Joukkue puolusti tarkasti ja teki niitä asioita mitä oli sovittu. Jesse Aaltonen vei isännät 1–0-johtoon ja Ville Salomäki lisäsi johdonerän lopulla 2–0:aan.

Vielä toisen erän alussa Fosu oli terävänä. Ensin onnistui Veeti Kainulainen, sitten Teemu Aaltonen. Salolainen IBK Meda otti tähän väliin aikalisän ja sai pelinsä kuosiin. Joukkue teki erän aikana vielä neljä osumaa ja päätöserään lähdettiin tasatilanteesta 4–4.

-Aloimme juosta toisessa erässä pallon perässä ja unohdimme kaikki ne asiat mitä oli sovittu, harmitteli Into ja oli huolissaan etenkin siitä, kuinka paljon vieraat saivat tehdä poikittaissyöttöjä FoSun kenttäpuoliskolla.

Niko Majalahti nosti päätöserän alussa forssalaistoiveita, mutta Meda tasoitti kohta. FoSulla oli tämän jälkeen hyvä painostusjakso, mutta Meda karkasi nopeaan vastahyökkäykseen ja Juuso Forsman iski irtopallosta loppunumeroiksi 5–6.

FoSu painosti lopussa, sai pallon kerran tolppaakin, mutta ei pystynyt tasoitukseen.

-Ei tämän pitäisi aina näin tiukille mennä. Mutta meillä on tässä projekti menossa ja keväällä nähdään, miten joukkue ja valmennus ovat onnistuneet, Into totesi.

IBK Meda jatkaa tappioitta lohkon kakkosena yhden ottelun vähemmän pelanneena kuin kärkijoukkue SBS Wirmo. FoSu on heti tuntumassa kolmantena. FL

 

Uusimmat

Fingerpori

comic