Lounais-Häme Forssa

FoSu kadotti vireen sarja-avauksessa: Meda vei lopulta pisteet

Tehokkaampi Meda vei pisteet Saloon.
FoSu (ja kapteeni Markus Lintula) taisteli tasavahvasti IBK Medaa vastaan. Meda viimeisteli hitusen tehokkaammin ja vei voiton.

Hyvä alku ei kantanut FoSua voittoon 2. divisioonakauden kotiavauksessa. FoSu kadotti otteensa toisessa erässä ja passivoitui. Salolainen Meda kiitti, tuli takaa ohi ja korjasi voiton 3–4 (2–1, 0–2, 1–1) -lukemin.

Suupparit aloitti lauantaina terävästi ja karkasi pelin alussa Aleksi Kannisen ja Kalle Laukkasen osumilla 0–2-johtoon. Etenkin toisessa erässä kotijoukkueen peli oli flegmaattista ja sarjan suosikkeihin kuuluva IBK Meda nousi 2–3-johtoon.

– Avauserä oli hyvä, meillä oli paikkoja useampaankin osumaan. Siinä olisi pitänyt naulata enemmän maaleja, FoSu-luotsi Ville Into totesi.

Jäähyjen sävyttämässä päätöserässä FoSu tasoitti Ville Salomäen ylivoimamaalilla. Meda oli ahkeraan jäähyllä, mutta FoSu ei saanut sihtiä kohdalleen. Kesken forssalaispainostuksen vieraat hyökkäsivät terävästi, ja Joona Heljälä laukoi FoSun puolustuksen keskeltä takakulmaan 3–4-voittomaalin.

 

FoSun seuraava peli on vieraissa, kun joukkue kohtaa ensi lauantaina Ruoskan Turussa. Siinä on pystyttävä eilistä parempaan, mikäli nousuun tähtäävä forssalaisjoukkue haluaa avata pistetilinsä.

– Jokainen pelaaja ja valmennus saa katsoa peliin. Viikon päästä pitää pelata paljon paremmin kuin tänään, Into totesi. FL

Fingerpori

comic

Näkoislehti

24.2.2020

Uusimmat