Lounais-Häme

FoSu maksoi kalavelkoja

FoSu maksoi lauantain kierroksella potut pottuina SB Naantalille.

Naantali haki Forssasta lokakuun lopulla täpärän voiton 4–5 viimeisen sekunnin voittomaalilla. Eilen Naantalissa kotijoukkue johti päätöserän puolivälissä parilla maalilla, mutta FoSu tuli vielä ja nousi maukkaaseen 6–8-vierasvoitoon.

– Oli aika erikoinen peli. Parketti on alustana erilainen, mutta en halua mennä sen taakse. Olimme vähän unisia tänään, emme pelanneet parasta peliämme. Vasta lopun kolmen minuutin aikana näin sellaista FoSua, jota haluankin nähdä, FoSun valmentaja Ville into tuumi.

– 2 pinnaa oli pääasia. Sillä ajatuksella lähdimme, että voiton haemme, tavalla ei ollut niin väliä, Into jatkoi.

 

FoSu oli joukkueista selvästi terävämpi avauserässä. Jesse Aaltonen viimeisteli ottelun avausmaalin Ville Salomäen pohjustuksesta viiden minuutin kohdalla. 0–2-osuman teki Petri Mäkeläinen Aleksi Kannisen syötöstä erän puolivälissä.

FoSu onnistui ensimmäisellä 20-minuuttisella vielä kerran, kun Otto Kilpi siirsi forssalaiset kolmen maalin johtoon Valtterin Heikkosen annettua syötön. Naantalillakin oli omat paikkansa, mutta FoSun maalilla Antti Järvinen venyi erässä 12 torjuntaan.

SB Naantali tuli vahvasti toiseen erään. Timo Tuomialho ja Joonas Salo kavensivat ennen erän puoliväliä tilanteen 2–3:een. Kun FoSukaan ei pystynyt lisäosumiin, lähdettiin Naantalissa päätöserään forssalaisten maalin johdossa.

 

Kotijoukkue vei kolmannen erän alkua. Tommi Sauvonsaaren, Janne Lenkkerin ja Mikael Nybergin maaleilla SB nousi 5–3-johtoon.

FoSu ei hätkähtänyt isäntien rynnistystä, vaan kipusi tasoihin Kalle Laukkasen ja Ville Salomäen maaleilla. Naantali meni vielä 6–5-johtoon Joonas Salon osumalla, mutta Ville Salomäki tasoitti ja kun Otto Kilpi ja Salomäki illan kolmannellaan iskivät taululle 6–8-lukemat, oli peli ratkaistu.

FoSu nousi voitolla 2. divisioonan Länsirannikon lohkossa 23 pisteeseen ja vahvisti asemiaan taulukon kolmantena. Naantali on 13 pisteellä sarjassa kahdeksantena.

Suuppareilla on vielä runkosarjassa kolme peliä, joista kaksi se pelaa kotisalissaan.

-On tässä loput pelit ihan pelattava, siinä on kuitenkin parikin joukkuetta taistelemassa lähellä vielä pudotuspelipaikoista. Emme missään nimessä halua ailahtelua tähän loppuun, vaan käyrän on näytettävä ylöspäin, Into tuumi. FL

 

Uusimmat

Fingerpori

comic