Lounais-Häme

FoSu päätti runkosarjapelit voitolla

FoSu päätti kakkosdivisioonan runkosarjan voitokkaasti, kun se haki tutusta paikallisvastustajastaan Loimaan Leiskusta voiton 10-5 (5-1, 2-1, 3-3).

Kuten eränumerot kertoivat FoSu pohjusti voittonsa jo avauserässä, vaikka Leisku pääsi tekemään ensimmäisen maalin. Sen jälkeen FoSu latoi viisi maalia 14 minuutissa.

Toisessa erässä FoSu karkasi jo 7-1 johtoon. Loppupeli pelattiin tasaisesti, kun Leisku pääsi parhaimmillaan kolmen maalin päähän 8-5 lukemissa.

– Peli ei ollut niin helppo kuin mitä numerot näyttävät. Kovia kaksinkamppailuja nähtiin paljon. Onnistuimme alussa hyvin ja peli pysyi hallussamme sen jälkeenkin, totesi FoSun valmentaja Ville Into.

FoSun maaleista Kalle Laukkanen teki kolme, Aleksi Kanninen kaksi ja Juha Laitila, Veeti Kainulainen, Markus Lintula, Petri Mäkeläinen sekä Niko Majalahti yhden.

FoSun pelit jatkuvat ensi viikonloppuna pudotuspeleillä. Vastustaja on vielä varmistumatta, kun lohkon voittanut SBS Wirmo pääsee ensimmäiseksi valitsemaan vastustajansa. FoSu kohdannee joko Wirmon tai salolaisen IBK Medan.

Ensi viikonloppuna pelataan kahdesta voitosta ratkeavia pudotuspelejä jo kaksi, joten FoSu pelannee vierasavauksen jälkeen sunnuntaina Forssassa. FL

 

Uusimmat

Fingerpori

comic