Lounais-Häme Forssa

FoSun D2 huipensi kevään kotiturnauksen pronssilla

FoSu juhli pronssia kotiturnauksen päätteeksi. Kuva: Muu
FoSu juhli pronssia kotiturnauksen päätteeksi. Kuva: Muu

Forssan Suupparien D2-joukkue pokkasi pronssia viikonloppuna pelatun kotiturnauksen päätteeksi. FoSu kaatoi Eliittisarjan ylialueellisen loppuhuipentuman pronssiottelussa Steelersin murskaavasti 16–4. Kultaa voitti koko turnauksessa avain yhden maalin päästänyt TPS, hopeaa sai Ilves.

– Hieno turnaus, josta jäi hyvä maku suuhun. Pelit paranivat loppua kohden, kertoo joukkueen vastuuvalmentaja Marko Ikonen.

Turnauksen avauspelissä Suupparit kukisti Ylöjärven Pallon maalein 10–7. Selvästä voitosta huolimatta joukkue ei ollut ottelussa parhaimmillaan.

– Jännitys näkyi pojista, puristettiin liikaa mailaa. Ei meillä mitään hätää ollut, mutta emme saaneet parasta irti.

Puolivälierässä joukkueella alkoi jo kulkea. FoSu kaatoi tamperelaisen Classicin 8–6.

Välierissä FoSu sai vastaansa ennakkosuosikki TPS:n, joka oli odotetun kova. TPS kaivoi voiton 5–1-lukemin ja meni finaaliin, jossa kaatoi Ilveksen. FoSu oli ainoa joukkue, joka pystyi saamaan pallon turkulaisten maaliin.

– Meillä oli TPS:ää vastaan paikkoja, mutta vedot menivät vähän yli. TPS puolusti kyllä timanttisen hyvin ja heidän maalivahtinsa oli erinomainen, Ikonen sanoo.

Pronssipelissä hämeenlinnalainen Steelers ei pystynyt antamaan vapautuneesti pelanneelle FoSulle kunnon vastusta.

– Juttelimme ennen peliä poikien kanssa, että emmeköhän ota tästä kaudesta jotain konkreettista muistoa. Heti ensimmäisestä vaihdosta näki, että peli on meidän. Jo minuutin jälkeen tilanne oli meille 2–0. FL

Uusimmat

Näkoislehti

11.8.2020

Fingerpori

comic